BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Sabah ve atvye biçilen fiyat

Sabah ve atv 7 Kasım'da satılacak. İşte TMSF'nin iki markaya biçtiği fiyat.

Abone ol

TMSF, Sabah ve atv’nin satışını 7 Kasım’da gerçekleştirecek. Muhammen bedel 1.1 milyar dolar olurken, ihalede son teklif tarihi 6 Kasım olarak belirlendi.

Sabah ve atv’nin satışında takvim netleşti. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Bilgin Grubu’na ait atv ve Sabah ticari ve iktisadi bütünlüğünün satışını 7 Kasım’da gerçekleştirecek.

Kapalı zarf usulü ile gerçekleştirilecek olan ihalenin muhammen bedeli 1.1 milyar dolar olarak belirlendi.

İhale kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak ve açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek. Teklifler peşin olarak ABD Doları cinsinden verilecek.

SON TEKLİF TARİHİ 6 KASIM

İhale için önyeterlilik başvurusu 15 Ekim’de sona eriyor. Önyeterlilik incelemesi sonrasında önyeterliliği geçen katılımcılar için son teklif verme tarihi ise 6 Kasım 2007 olarak belirlendi.

SATIŞ KAPSAMINDA HANGİ TV, GAZETE VE DERGİLER VAR?

Atv ve Sabah ticari ve iktisadi bütünlüğü satışı kapsamında, atv televizyonu, Radyo City, Sabah, Takvim, Günaydın, Yeni Asır ve Pas Fotomaç gazeteleri ile Bebeğim ve Biz Merkez, Sinema Merkez, Sofra Merkez, Home Art Merkez, Şamdan Plus, Yeni Aktüel, Para, Global Enerji Merkez, Transport, Hukuki Persfektifler dergileri yer alıyor.