BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.471,55
HABER /  GÜNCEL

New York'ta seri katil şüphesi

New York polisi bir plajda üç ceset buldu. Böylece aynı plajda bulunan ceset sayısı 8'e çıkarken, polis seri katilden şüphelendiğini açıkladı.

Abone ol

ABD'nin New York kentinde bir plajda üç ceset bulundu. Böylece aynı bölgede bulunan ceset sayısı sekize çıktı.

New York Suffolk bölgesi polisi bir seri katilden süpheleniyor.

2010'da New York'tan 70 kilometre doğudaki Long Island'da plajdaki bir çalılıkta dört fahişenin cesedi bulunmuştu. Geçen hafta bulunan beşinci cesedin kimliğiyse tespit edilemedi.

Polis ekipleri bir süredir bölgede arama yapıyordu. Yaya olarak plajı tarayan polis memurlarına, helikopterli ekipler de destek veriyordu. Arama çalışmalarında itfaiye araçlarından da yararlanıldı.

'Henüz bağlantı yok'

Uzmanlar, yeni cesetlerle daha önce bulunanlar arasında henüz bir bağlantı tespit edilemediğini söylüyor.

Cesetlerin 500'er metre arayla bulunduğu, çalışmalara bugün de devam edileceği belirtiliyor.

Fahişelerin kimliklerini belirlemek bir ay aldı.

Bunun için DNA örnekleri ve diş hekimi kayıtları kullanıldı. Polis sonunda cesetlerin Craigslist ve diğer internet siteleri üzerinden fahişelik yapan dört kadına ait olduğunu belirledi.

Bulunan cesetlerden birinin Mayıs ayında Graigslist'te bir müşterisiyle buluşma ayarladıktan sonra kaybolan ve en son bu bölgede görülen New Jerseyli Shannan Gilbert adlı kadına ait olabileceği belirtiliyor.

Plaj yakınlarında yaşayan bir kişi, Gilbert olduğuna inanılan kadının sabah 4.45'te kapısını çalarak yardım istediğini sonra da kaçtığını söylemişti.