BIST 9.933
DOLAR 32,47
EURO 34,75
ALTIN 2.441,87
HABER /  GÜNCEL

Nazmi Ardıç'tan zehir zemberek mesaj

'Paralel' yapılanmaya yönelik son operasyon sonrası tutuklanan Nazmi Ardıç, Twitter'dan çok sert görüntülü mesaj paylaştı.

Abone ol

Tutuklu eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube müdürü Nazmi Ardıç, Twitter'dan paylaştığı görüntülü mesajda, "Bütün millet görecek kartondan kaleleriniz birgün yıkılacak ve kaçacak yer arayacaksınız." diye konuştu.

ARDIÇ'TAN 'KAÇACAK YER ARAYACAKSINIZ' TEHDİDİ

17 Aralık operasyonunun kilit isimlerinden eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Nüdürü Nazmi Ardıç da, Twitter’dan görüntülü mesaj paylaştı. Sosyal medya üzerinden yayınlanan videosunda konuşan Nazmi Ardıç: “Ey zalimler! Bir dernek kurduk, korkunuzdan açılışına bile izin vermediniz. Bir milletvekili adayı olduk, korkunuzdan heralde gece uyku uyuyamıyorsunuz. Bütün millet görecek kartondan kaleleriniz birgün yıkılacak ve kaçacak yer arayacaksınız.” dedi. Bilindiği gibi Ardıç, Ankara 1. bölgeden bağımsız aday oldu.

SON OPERASYON İÇİN ÇIKACAĞIZ

Öte yandan İstanbul merkezli ‘paralel yapı’ya yönelik gerçekleşen operasyon sonrası haklarında tutuklama kararı çıkan 17 polis Silivri Cezaevi yolunda beddua ve tehditler savurdu. Paralel polis, “Son operasyonu yapmak için çıkacağız! Merak etmeyin” dedi. Avukatların cep telefonlarına yansıyan görüntülerde polislerin, “Son operasyonu yapmak için çıkacağız merak etmeyin!” dedikleri görüldü.