BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04
HABER /  MAGAZİN

İdo AK Parti için 'çıldırıyormuş'

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, eskiden AK Parti Gençlik Kolları'nda olduğunu belirterek 'Babam zamanında başka partiden adayken ben AK Parti için çıldırıyordum' dedi.

Abone ol

'İmparator' sıfatıyla özdeşleşmiş İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi müzeikle ilgilenen oğlu İdo Tatlıses, siyasete ve özellikle AK Parti'ye ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Müziğe atılmadan önce Ak Parti Gençlik Kolları'nda olduğunu belirten İdo Tatlıses, 'Siyaset çok derin bir konu. Babam zamanında başka partiden adayken ben Ak Parti için çıldırıyordum. Gençlik Kolları'ndaydım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın duruşu beni çok etkiledi. Kendisine hayranlığım var" dedi.

"BABAMIN ADAY GÖSTERİLMEMESİNİN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİSİ YOK"

Sabah'tan İlker Gezici'ye konuşan İdo, babası İbrahim Tatlıses'in siyasi duruşundan, kendi politik görüşüne kadar kritik açıklamalarda bulundu. İdo, 'Babanız milletvekili adayı olamadı, üzüldünüz mü?' sorusuna "Aday olmadığı için üzülmedim. Kendisinin de üzüldüğünü sanmıyorum. Aday olarak gösterilmemesinin sağlık durumuyla alakası yok. İlla ki bir bildikleri vardır. Belki tempodan dolayı yormak istemediler. Ama babam çok iyi. Allah'a şükür her şey çok iyi gidiyor. Biraz daha kalıp dönecek. Eğer aday olsaydı Urfa'da çok büyük oy alırdı" dedi.

ido-tatlises-ibrahim-tatlises.jpg 

"SİYASETİ ERDOĞAN SAYESİNDE SEVDİM"

"Siyaset derin bir konu. Ben de çocukluğumdan beri siyasetle yakından ilgileniyorum. Babam zamanında başka parti adayıyken ben Ak Parti için çıldırıyordum." diyen İdo, Cumhurbaşkanı Erdoğan için ise "Karizması ve dünyayı etkileyen tavrıyla kendisinden etkilenmemek mümkün değil. Siyaseti onun sayesinde çok sevdim" diye konuştu.

ido-tatlises.20150422101519.jpg