BIST 9.883
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.455,53
HABER /  GÜNCEL

Müge Anlı Veysel Çilingir'in katili bulundu mu şoke eden bağlantı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Veysel Çilingir'in katili her yerde aranıyor. Öldüğü günün akşamında bir arabaya giden Veysel Çilingir ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 28 Aralık 2017 tarihinde Müge Anlı'ya bağlanan görgü tanığı Veysel Çilingir ile ilgili çarpıcı açıklama yaptı.

Abone ol

SAMSUN'da öldürülen ve katilin büyük bir sırla saklandığı Veysel Çilingir ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Canlı yayına bağlanan ve Veysel Çilingir ile ilgili bilgi veren görgü tanığı Gamze Saruhan'ın yaptığı açıklama herkesi şoke etti.

Canlı yayına bağlanan Gamze Saruhan telefonda yaptığı açıklamada çarpıcı açıklada bulundu. Telefona bağlanan ve 2 gün sonra ifade vermek için İstanbul'a geleceğini söyleyen Gamze Saruhan, Veysel Çilingir'in ölmeden önce arabasına bindiklerini söyledi. Samsun'da araçlarına Veysel Çilingir'i aldıklarını söyleyen Gamze Saruhan, "Veysel Çilingir'i aracımıza almıştık. Yakup ve Ayşe'den bahsetmişti. Onların arkasından beddua etti" ifadelerini kullandı.

AYŞE ÇİLİNGİR KABUL ETMEDİ Ayşe Çilingir canlı yayına bağlanan bu telefon sonrasında olanları kabul etmedi. Samsun'da 30 yıldır devam eden iddialara göre Ayşe Çilingir ve kayınbirader Yakup Çilingir aşk yaşıyordu. Bu iddialar diğer kardeşler tarafından ima edilse de gelin ve kayınbirader kesin bir dille reddediyor.