BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.434,77
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Murat Pınarbaş bulundu mu yakın arkadaşı Fatih mi suçlu?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 29 yaşındaki Murat Pınarbaş kayıp. 18 Ekim'den beri haber alınamayan Murat Pınarbaş son durum ne bulundu mu? Müge Anlı 17 Kasım Murat Pınarbaş ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

DENİZLİ'nin Honaz ilçesinde kendisinden 18 Ekim tarihinden beri haber alınamayan Murat Pınarbaş her yerde aranıyor. Murat Pınarbaş'ın kaybolmasıyla ilgili de yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Gelin hep birlikte Murat Pınarbaş olayına bakalım.

29 yaşındaki Murat Pınarbaş 18 Ekim tarihinden beri kayıp. Bir ayı geçen süredir kayıp olan Murat Pınarbaş'ın akıbeti merak ediliyor. Acılı aile Müge Anlı'nın programına başvurarak çocuklarını bulmak istiyor. 

İddiaya göre Denizli'de yaşayan Fatih Bayrak 8 kişilik bir ölüm listesi hazırladı. Bu listeyi hazırlamasının nedeni ise Fatih Bayrak'ın Rus bir eşi olması. Bu 8 kişilik arkadaş listesini hazırlamasının nedeni ise eşiyle birlikte olduklarını düşünmesi. İntikam alacağını söyleyen Fatih Bayrak'ın yakın arkadaşı Murat Pınarbaş'ın kaybolmasında bir bağlantısının olup olmayacağı araştırılıyor.

SONER KIZILIRMAK DA KAYIP

Murat Pınarbaş'ın ailesi çocuklarını bulabilmek için harekete geçerken bir gerçekle daha karşılaşıyor. Fatih'in bu sözü üzerine 8 kişi arasında adı bulunan Soner Kızılırmak'ta kayıp!