BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Millilerde kaptan kim olacak?

Emre, Nihat ve Tuncay'ın sakat olduğu A Milli Takım'ın B.Hersek ve Estonya sınav-larında kim kaptan olacak?

Abone ol

Emre Belözoğlu, Nihat ve Tuncay'ın sakat olduğu A Milli Takım'ın önündeki Bosna Hersek ve Estonya sınavlarında kaptanlığa Servet, Ayhan ve Volkan Demirel yakın..

A Milli Takımımız'da, 2010 Dünya Kupası Eleme Grubu'ndaki Bosna Hersek ve Estonya karşılaşmaları öncesinde, bu maçlara kaptan olarak kimin çıkacağı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Kaptanı Emre Belözoğlu'ndan sakatlığı nedeniyle bu maçlarda faydalanamayacak olan ay-yıldızlı ekipte, ikinci ve üçüncü kaptanlar Nihat Kahveci ile Tuncay Şanlı da aynı problemden dolayı Bosna Hersek ve Estonya önünde ter dökemeyecek.

Gökdeniz, Gökhan Ünal, Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Hamit ve Mehmet Topuz'un kadrodan çıkarıldığı ve Rüştü Reçber'in de bıraktığını açıkladığı Milli Takım'da kaptanlık için öne çıkan isimler Galatasaray'dan Servet ve Ayhan ile Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel oldu. Ancak Ayhan'ın Milli Takım kampındaki ilk idmanı sakatlık nedeniyle yarım bırakması ve oynayıp oynamayacağının henüz belli olmaması Volkan Demirel'i gündeme getirdi. Ancak Volkan'ın da maçlarda sürekli 'fevri' hareketleri yüzünden kart görmesi, 27 yaşındaki kalecisini, kaptanlık pazubendinden uzaklaştıran unsur.