BIST 9.872
DOLAR 32,48
EURO 34,83
ALTIN 2.451,42
HABER /  MEDYA

Milli Gazete'den olay yılbaşı manşeti

Milli Gazete yılbaşı kutlamalarına manşetinden tepki gösterdi. Gazetede yılbaşı kutlamanın “Allah’a isyan” olduğu öne sürüldü.

Abone ol

Milli Gazete’de yılbaşı kutlamalarına tepki gösterilerek, “Müslüman mahallesinde salyangoz satan arızalı zihnin ürünü olan Noel ve yılbaşı kutlamaları Allah’a (C.c.) isyana, harama davetiye çıkarıyor” denildi.

Milli Gazete, bugünkü manşetinde okuyucularına “Dur! isyan etme” diye seslendi.

Yılbaşı kutlamalarının “Allah’a isyan” olduğu ifade edilen haberde, Müslümanların yılbaşı kutlamalarından uzak durmaları tavsiye edildi.

Milli Gazete’nin ilk sayfasında yer alan haber şöyle:

DUR! İSYAN ETME

Müslüman mahallesinde salyangoz satan arızalı zihnin ürünü olan Noel ve yılbaşı kutlamaları Allah (C.c.)a isyana, harama davetiye çıkarıyor.

Yılbaşı yaklaştıkça rezilliklerin dozajı giderek artıyor. Maksatlı bir şekilde İslâm coğrafyasına pazarlanan yılbaşı rezaleti, bu yıl da zinanın, alkolün, kumarın ve her türlü haram fiilin adresi olmaya hazırlanıyor.

Haftalar öncesinden başlayan yılbaşı hazırlıklarında sona yaklaşılırken, Allah’a isyanın kapılarının aralandığı şer gecesi için tepkiler gelmeye devam ediyor. Yılbaşının Allah’a karşı küresel bir isyan dalgası olduğunu belirten ilahiyatçı yazarlar, Müslümanları bu oyuna gelmemeleri konusunda uyarıyorlar.

milli-gazete_2014-12-26.jpg