BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.435,70
HABER /  GÜNCEL

MHP'lilerden resepsiyona alkol tepkisi

MHP'liler Tekirdağ’da dün gece 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda alkol dağıtılmasına tepki gösterdi.

Abone ol

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91’nci yıldönümü nedeniyle dün akşam Tekirdağ’da düzenlenen resepsiyonda içki servisi yapılmasına kızan MHP İl Başkanı Enes Kaplan ve yanındakiler salonu terk etti.

Kaplan, “Tamamen yanlış bir hareket. Sayın valimiz yanlış yaptı. Tepki olarak resepsiyonun terk ediyoruz” dedi. AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur da resepsiyonda içki servisi yapılmasını doğru bulmadığını söyledi.

Ramada Otel’de düzenlenen Zafer Bayramı resepsiyonunda Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, konukları kapıda karşıladı. Resepsiyona 8’nci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Tekirdağ Belediye Başkanı CHP'li Adem Dalgıç, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Yerlikaya’nın konuşmasının ardından davetlilere ikram yapıldı.

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan ve yanındaki partililer, davetlilere içki servisi yapılmasına tepki göstererek resepsiyonu terk etti. Kaplan, “Böyle bir günde alkol dağıtılması üzücü bir olay. Tamamen yanlış bir hareket. Sayın valimiz yanlış yaptı. Tepki olarak resepsiyonun terk ediyoruz” dedi. Eşi ile birlikte davete katılan MHP İl Başkanı Enes Kaplan ve partililer resepsiyonun yapıldığı otelden ayrıldı.

Gazetecilerin MHP’lilerin resepsiyonu terk etmesini sorması üzerine yorum yapmaktan kaçınan Vali Yerlikaya, “Şimdi bu konuyla ilgili açıklama yapmayacağım. Bugün günün anlamı ile ilgili konuştum. Yarın değerlendiririz” demekle yetindi.

AK PARTİ KAMBUR: ALKOL HOŞ DEĞİL

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur da içki servisi yapılmasının hoş olmadığını ifade ederek, “Ben olsam içki vermezdim. Bununla ilgili daha fazla yorum yapmak istemiyorum” diye konuştu.

alkol.20130831135212.jpg