BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.434,77
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li İl Başkanı BDP'lileri topa tuttu

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum, BDP'lilerin Karadeniz ziyaretleri ile ilgili değerlendirmede bulundu

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum, BDP Milletvekillerinin Karadeniz turu kapsamında Giresun'a gerçekleştirecekleri ziyaret hakkında bugün bir basın toplantısı düzenledi.

"Türkiye, özellikle de Karadeniz kamuoyunu birkaç gündür meşgul eden önemli bir meselenin iç yüzünü ifşa etmek için bu açıklamayı yapmayı borç biliyoruz" diyen Erzurum, ”Bir plan dahilinde uygulamaya konulan bu ziyaret ile halkın hatta AKP’li seçmenin tepkisini çeken açılım politikası konusunda halkın tepkisi ölçülmeye çalışılmaktadır. İmralı görüşmelerinin başladığı bu dönemde, talimat alarak terör örgütü yandaşlarının Karadeniz’e gelmeleri manidardır. Türkiye’yi bölme ve parçalama operasyonun farkında olan ve buna en fazla tepkiyi verecek olan Karadeniz halkının tepkisi kırılmak isteniyor. Ancak herkes bilsin ki bu ülke sahipsiz değil, yine herkes bilsin ki bu vatanın sahipleri bu vatanda öksüz değil ve yine herkes bilsin ki vatan için canını veren şehitlerin kemiklerini asla sızlatmayacağız” dedi.

HALKIN HUZURUNU BOZMAYA YÖNELİK EYLEMDİR

'Açılım' adı altında yapılan ve halkın huzurunu bozmaya yönelik bu eylemi kesinlikle kabul etmediklerini dile getiren Orhan Erzurum, ”Bu eylem Giresun halkının huzurunu bozmaya yönelik bir eylemdir. Teşkilatımızda arkadaşlarımıza çağrımızı yaptık. Biz provokasyona gelmeyeceğiz. Demokratik yollarla, siyasi parti olmamızın gereği icabı halkımızı basın aracılığı ile bilgilendiriyoruz. Onun dışında hiçbir hareketimiz olmayacak” diye konuştu.