BIST 10.250
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.406,49
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray-Schalke: Sneijder zaferden emin

Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Galatasaray adına ilk kez forma giyecek Wesley Sneijder, Galatasaray'ın zafer kazanacağına inandığını söyledi.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Galatasaray adına ilk kez forma giyecek Wesley Sneijder, Galatasaray'ın zafer kazanacağına inandığını söyledi.

Sneijder, İstanbul'da oynanacak ikinci tur ilk karşılaşmasında Galatasaray'ın galibiyet için elinden geleni yapacağını belirtti.

Bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmaktan mutluluk duyduğunu vurgulayan Hollandalı oyuncu, Schalke maçını sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

Galalatasaray Televizyonuna konuşan Sneijder, "Şampiyonlar Ligi Avrupa'daki başlıca turnuva. Maça hazırız ve dört gözle bekliyoruz. Muhteşem bir maç olacak. Oyunumuzu sahaya yansıtmalı ve Almanya'ya avantajlı gitmeliyiz. Bence kendi sahamızda ya da deplasmanda oynamamız çok önemli değil. Önemli olan rakipten daha iyi durumda olmamız" dedi.

'Önemli olan bizim oyunumuz'

Schalke'nin güçlü ve zayıf yanlarını bildiklerini söyleyen Sneijder, "Önemli olan bizim nasıl oynadığımız. Takım olarak üst düzey bir performans ortaya koymaya hazırız. Kendi oyunumuza bakacağız ve zafer için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Galatasaray, H Grubunu Manchester United'ın ardından ikinci sırada bitirerek, ikinci tur mücadelesine hak kazanmıştı.

BBC'nin Avrupa futbolundan derlediği haber, analiz ve izlenimleri, BBC Türkçe'nin Facebook'taki futbol sayfası Altıpas'ta da okuyup paylaşabilirsiniz.