BIST 9.789
DOLAR 32,59
EURO 34,99
ALTIN 2.457,94
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden bahar havası müjdesi

Hafta sonu planı yapmadıysanız önce hava durumuna şöyle bir göz atın. İşte yurtta beklenen sıcaklıklar...

Abone ol

Meteoroloji hafta sonu havası tahminlerini yaptı. Yurdun doğu bölgelerinde yağış beklenirken Marmara'da güneş yüzünü gösterecek.

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre: Yurdun Doğu Bölgeleri, öğle saatlerinden itibaren Antalya ve Güney Ege kıyıları ile gece saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde yurdun iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayının görüleceği bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Marmara'nın batısında 2 ila 4 derece artacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

MARMARA:Parçalı, batısının çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Kırklareli, Edirne ve Çanakkale çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Bölgenin kuzeyi ile zamanla genelinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 Km/S), batısında yer yer fırtına (60-80 Km/S) şeklinde esmesi bekleniyor.

EGE:Parçalı, zamanla Güney Ege Kıyıları'nın çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; sabah saatlerinden kıyılarındaa zamanla bölge genelinde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli(30-60 Km/S) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Antalya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU:Parçalı, kuzeydoğusunun çok bulutlu, ilk saatlerde Sivas çerelerinin hafif olmak üzere kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ:Parçalı çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde Bolu ve Kastamonu ile bölgenin yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren kıyı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile sabah saatlerinde Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsü nedeniyle muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU:Çok bulutlu, bölgenin doğusunun kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü nedeniyle muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Bu gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Mardin ve Batman çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

screen-shot-2013-02-02-at-9.32.03-am.png

screen-shot-2013-02-02-at-9.32.08-am.png

screen-shot-2013-02-02-at-9.32.14-am.png