BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,69
ALTIN 2.401,83
HABER /  MEDYA

Meryem 13.bölüm fragmanı Savaş ile Meryem arasında ipler kopuyor

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Meryem bu akşam 13.yeni bölümüyle ekranda olacak. Meryem 13.bölümde neler yaşanacak? Savaş ile Meryem arasında gerilen ipler yeniden düzelecek mi? Meryem son bölümde neler oldu?

Abone ol

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'ın paylaştığı Meryem dizisinde bu akşam yine nefesler tutulacak. İlgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde Savaş ile Meryem arasında ipler iyice kopacak.

Meryem, Oktay’ın planı yüzünden Gülümser’in, Savaş ve Güçlü’nün annesi olduğunu öğrenmiştir ve yıkılır. Savaş kendisini affettirmek için Meryem’e gider, Selma’nın evinde onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Selma’nın eski kocası Mahmut Selma’yı kaçırmıştır. Durumun aciliyeti sebebiyle Meryem, Savaş, Güçlü ve Burcu aralarındaki sorunlara rağmen birlikte hareket etmeye karar verirler. Selma ile çocuğunu kocasının elinden kurtarmak için birlikte yola çıkarlar.

MERYEM SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Savaş, Meryem’e babasının ölümünde Yurdal’ın parmağı olduğunu söylerse onu kaybedeceğinin farkındadır ama öğrendiği ismi ona söyleyeceğine söz vermiştir. Savaş neden Meryem’i kaybetmekten bu kadar korktuğunu kendisine itiraf edememektedir. Oktay, Yurdal Sargun’u karşısına almayı göze almış, Meryem ve Savaş’ı birbirlerinden uzak tutmak için ne gerekirse yapmaya hazırdır. Nurten ise Gülümser’in gerçek kimliğini öğrenmiş, Oktay’a söylemeye çalışmaktadır. Beliz, Berk’in neyin peşinde olduğunu öğrenmek üzeredir. Öğrenecekleri herkesi hayatını değiştirecektir