BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Mersinde torbacılara operasyon

Mersin polisi, özel harekatçıların da katıldığı, "Torba" operasyonu ile uyuşturucu madde satıcılarına yönelik geniş çaplı bir arama yaptı.

Abone ol

Mersin polisi, özel harekatçıların da katıldığı, "Torba" operasyonu ile uyuşturucu madde satıcılarına yönelik geniş çaplı bir arama yaptı. Mersin'de 4 farklı mahallede yaklaşık 30 ev ve işyerine baskın yapan polis toplam 20 kişiyi gözaltına aldı. 40 araç ve 30'u özel harekat polisi olmak üzere 200''e yakın polisin katıldığı operasyonda bol miktarda satışa hazır fişek ele geçirildi.

Yaklaşık dört aydır araştırma yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik harekete geçti.Gece geç saatlerde operasyonu başlatan ekipler, Akdeniz ilçesine bağlı Çay, Çilek, Hal, Gündoğdu ve Demirtaş mahallelerindeki 30 farklı adrese baskın düzenledi. Operasyonda ilginç görüntüler ortaya çıktı. Polis 20 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların evlerinde yapılan aramada toplam 2 kilogram 720 gram esrar, 14 gram eroin ile satışa hazır halde bol miktarda fişek ele geçirildi.