BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CHP Gaziantep en Yaşar Ağyüze tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Hasan Öztürkmen, milletvekili Yaşar Ağyüz'ün son günlerde yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Abone ol

CHP İl Başkanı Öztürkmen, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte parti binasında düzenlediği basın toplantısında, parti olarak bir kurultayı daha geride bıraktıklarını ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyük bir coşku ile genel başkanlığa seçildiğini belirtti.

Öztürkmen, kurultay sonrasında CHP Gaziantep milletvekili Yaşar Ağyüz'ün Gaziantep yerel basınına verdiği demeçlerle partiye zarar verdiğini savundu.

Gaziantep'ten son 16 yıldır parti meclisine kimsenin girmediğini ifade eden Öztürkmen, "Bu dönem içerisinde kimse yönetimi suçlamadı. Oysa bugün milletvekili Yaşar Ağyüz, Gaziantep basınını tahrik ederek, partimiz ve il yönetimi aleyhine demeçler veriyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu eğer kendilerini isteseydi zaten listeye alırdı. Demek ki, uygun görmedi ve parti meclisine almadı. Hem sadece Gaziantep'ten değil, Gaziantep'ten daha büyük olan Adana'dan da kimse parti meclisine alınmadı" diye konuştu.

Öztürkmen, önümüzdeki dönemde yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceklerini dile getirerek, "Biz CHP Gaziantep il yönetimi olarak 33. olağan kurultayın coşku ve heyecanından oldukça mutluyuz. Şu anda çok çeşitli kesimlerden partimize büyük oranda katılım talepleri var. Bu talepleri karşılayamıyoruz. Genel merkezimizden çok sayıda üye talep formu istedik" diye konuştu.