BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Mehmetçik Kut'ül Amare 16. bölüm fragmanı nefesler tutulacak

Mehmetçik Kut'ül Amare 16. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 17 Mayıs 2018 Perşembe günü ekrana gelecek Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin 16. yeni bölümünde neler olacak? Mehmetçik Kut'ül Amare 16. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

TRT 1'de perşembe akşamları yayınlanan ve 1. Dünya Savaşı'nda İngilizlerle yapılan bir muharebeyi anlatan Mehmetçik Kut'ül Amaredizisi, son bölümüyle yine reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başardı. Herkes şimdiden 10 Mayıs'ta ekrana gelecek Mehmetçik Kutül Amare dizisinin 16. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Savaş tüm hızıyla devam ederken filizlenen bir aşk hikâyesi nihayete ermek üzeredir. Mehmet Zeynep’i ninesinden istemiş ancak umduğu cevabı bulamamıştır. 

General Barrett ile yaşadığı anlaşmazlıklar Cox’un hapse atılmasına sebep olmuştur.

Öte yandan, Emre uymamak ve Devlete ait silahlara el koymaktan tutuklanan Ali, Mehmet ve Said’in yardımıyla hapisten kaçmayı başarmıştır. Ancak bu Şefik’in daha da öfkelenmesine sebep olur. İşler çığırından çıkmıştır. Artık Üsküplü Ali bir kaçaktır. Bir an önce şehirden çıkması gereken Üsküplü’ye tanımadığı birinden yardım eli uzanır.

MEHMETÇİK KUT'ÜL AMARE 16. BÖLÜM FRAGMANI