BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Medcezir son bölüm Mira ve Yaman'dan sıcak sahneler

Medcezir 51. bölüm yayınlandı. Medcezir son bölüme Mira ve Yaman'ın yatak sahnesi damga vurdu. İşte Medcezir yeni bölümde yaşananlar...

Abone ol

Medcezir'in yeni bölümünde hem heyecan hem de aşk vardı. Mira ve Yaman arasındaki ilişki daha da ilerler. Mira'yı dansa kaldıran Yaman bir daha o eli bırakamaz. Mira'da kendini aşkın kollarına bırakır. 51. bölüm yine çok heyecanlı

MEDCEZİR 51. BÖLÜM NELER OLDU?

Nadir sonunda köşeye sıkıştı. Selim'in ihbariıyla polise yakalanan Nadir'i zor günler beliyor.

medcezir.20141206020651.jpg 

İşte Medcezir son bölümde Nadir'in yakalandığı sahne 



MİRA YAMAN'IN RÜYALARINDA

Harika bir gece geçiren Mira ve Yaman gecenin sonunda ayrılırlar. Yaman uykuya dalmıştır fakat yanı başında Mira'yı bulur. 

medcezir.20141206021310.jpg

Mira'yla birlikte olmanın heyecanını yaşayan Yaman yataktan düştüğünde gördüklerinin rüya olduğunu anlar. 

İşte Yaman'ın rüyası:




Yaman dans etmek için Mira’nın elini tuttuğunda bu eli bir daha bırakmamaya kararlıdır. Mira da kendini Yaman'a emanet eder.

Mira ve Yaman’ın tekrar bir araya gelmesi arkadaş grubunda da neşeyle karşılanır. Bu birleşme Nadir Baktıroğlu’nun da gözünden kaçmaz.

edcezi̇r-3.jpg

Kenan’ı da yanına çekerek Yaman’ı çembere almaya başlayan Nadir, Orkun ve Yaman arasındaki gizli hesaplaşmayı da kendi yararına kullanmak için ilk adımı atar.

medcezi̇r-2.jpg

Selim genç bir heyecanla Deniz’le olan ilişkisini bir adım öteye taşırken, Yaman ve Mira da artık korkusuzca birlikte bir gelecekten bahsetmeye başlarlar.


MEDCEZİR'DE NELER OLDU?

Yaman’ın kalbinden dökülen notalar Mira’nın piyanosunda canlanır. Aşkı ve pişmanlığı anlatan müzik Mira’nın kalbindeki buzları eritir. Yaman sonunda affedilmeye çok yakın olduğunu hissederken, Mira ondan zaman ister.

medcezir-60.-bölüm-1.jpg

Okulda düzenlenecek olan dans gecesi herkesi ayrı ayrı nedenlerle heyecanlandırır. Mert Uzay’la rekabet içinde Eylül’ü etkilemek için  yeni bir hazırlık içine girer ve planlarına Yaman’ı da dahil eder. Mert Uzay'a karşı büyük bir zaferin peşindedir...

medcezir-60.-bölüm-2.jpg

Yaman ise Mira'nın istediği zaman konusunda son derece hassas ve Mira’ya saygılıdır. Ama bu süreci hızlandırmak için de elinden geleni yapmaktan da vazgeçmez. Düşündüklerini uygulamaya koymak için Mira’ya çok yakın birinden yardım ister. Büyük gece büyük heyecanlar yaşanacaktır.

GEÇEN HAFTA DİZİDE NELER OLMUŞTU?

Kenan’ın yaptığı hırsızlık Yaman’ı derinden yaralar. Bu olay Mira’dan neden uzak durduğunu Yaman’a bir kez daha hatırlatır. 

medcezir-49.-bölüm-1.jpg

Yaman kendini suçlarken, onu gerçeklerle yüzleştiren Mira olur. Ayrılıklarının gerçek nedenleriyle ilgili konuşmaya başlarlar... Yaman için bu da bir adımdır. Ama Mira hala kırgın, hala yaralıdır.

medcezir-49.-bölüm-2.jpg



Sedef, Mira ile dertleştikten sonra umutsuzluğa düşen Yaman’ı tekrar umutlandırır. Yaman “pes etmemelidir”, “vazgeçmemelidir” ve yapmayı düşündüklerini “ertelememelidir”.

medcezir-49.-bölüm-3.jpg

Bu cesaretlendirmeyle Yaman, Mira’ya sözle dile getiremediklerini dile getirecek başka bir yol bulur.


Mert’in açık arttırmada, “başbaşa bir yemek ödülü” olarak hiç tanımadığı biriyle yemek yiyeceği gün yaklaştıkça iyice gerginleşir

Star TV'nin iddialı dizisi Medcezir'de heyecan dorukta. Medcezir 48. bölümü ile bu akşam. Yaman’la yaşadıkları ayrılığın gerçek nedeninin babası olduğunu öğrenen Mira artık hem babasına, hem de Yaman'a öfkelidir...