BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Manga'nın şarkısı beğenildi mi?

Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek Manga beğenildi mi? Müzisyenler İngilizce şarkı için ne dedi?

Abone ol

Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek Manga'nın İngilizce "We could be the same" adlı şarkısı Türk müzik otoritelerinden geçer not aldı ama halk oylamasında sınıfta kaldı

Norveç'in başkenti Oslo'da gerçekleştirilecek 55'inci Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Manga grubu, İngilizce olarak seslendirdiği "We could be the same" (Aynı Olabiliriz) adlı şarkısını önceki gece TRT'nin Tepebaşı Stüdyoları'nda yapılan tanıtım toplantısında ilk kez seslendirdi. Müzisyenler şarkı için ne dedi? Sabah gazetesi sanatçılara sordu.. İşte yorumlar: 

Bülent Özveren: "Manga'nın şarkısını dinledim ve çok beğendim. Bence başarılı bir çalışma olmuş. Bu şarkıyla Eurovision'da iyi bir derece almaları gerektiğini düşünüyorum."

Sertap Erener: "Manga zaten kendi dalında başarılı bulduğum bir grup. Şarkıyı çok beğendim. Ben zaten şarkının İngilizce olması taraftarıydım. Oslo'da başarılı bir organizasyon ve sahne şovuyla iyi bir sonuç alacaklarını düşünüyorum. Yolları açık olsun."

MANGA'NIN ŞARKISINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

Mazhar Alanson:"Sevgili Manga şu andan itibaren her kafadan bir ses çıkacaktır; sakın aldırmayın. TRT bu konuda tecrübelidir. Hedefe kilitlenin. Başarılar, şarkıyı çok beğendim. İlk hedefimiz ilk beşe girmektir."

Hadise: "Şarkıyı çok başarılı buldum. Ferman Akgül, İngilizce sözleri güzel yazmış. Çok başarılı okumuş... Şarkının mesajı çok güzel, Manga inşallah sadece Türkiye'de değil dünyada da başarılı olur. Çünkü Türk rock gruplarını yurtdışında göremiyoruz."

Mustafa Sandal: "Manga Türkiye'nin en yetenekli gruplarından biri. Şarkının bir bölümünü dinleyebildim. Hoş bir çalışmaya benziyor. İyi bir sahne şovuyla ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.
Başarılar diliyorum."

Demet Akalın: "Öncelikle kıyafetlerini beğendim. Çünkü bu tarz yarışmalarda görsellik de en az şarkı kadar önemlidir. Şarkı için açıkçası şu anda net bir şey söyleyemiyorum. Çünkü bir kez dinledim. Birkaç kere dinledikten sonra ne hissettiğimi söyleyebilirim."