BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,70
ALTIN 2.435,60
HABER /  MAGAZİN

Fahriye Evcen'in aşk bilmecesi

Özcan Deniz'den ayrılan Fahriye Evcen gönlünü kime kaptırdı? Yoksa eski aşk tam gaz devam etme kararı mı aldı?

Abone ol

Yaprak Dökümü dizisinin Necla’sı Fahriye Evcen, evleneceklerinin konuşulduğu günlerde sürpriz bir kararla Özcan Deniz’le ilişkisini bitirmişti. Dört ay önceki ayrılığın ardından sessizliğe gömülen Evcen’in aşk acısının sadece bir ay sürdüğü ortaya çıkmış ve güzel oyuncunun önce son üç aydır ‘Nefes’ filminde ki performansıyla dikkatleri çeken ve Yaprak Dökümü dizisine, Necla’ya âşık olan işadamı Ali karakteri olarak katılan Barış Bağcı’yla aşk yaşadığı iddia edilmişti. Fahriye'nin bugün de Özcan Deniz'le barıştığı ve bir doğum günü partisine el ele Özcan Deniz'le katıldığı haberi magazin gazetelerinde yer aldı.

Yeni evini 400 bin dolara aldı

İlişkilerini sır gibi saklayan Fahriye Evcen ile Barış Bağcı'nın, aşklarını gözlerden uzak yaşadığı ve Evcen'in, yıllardır hayalini kurduğu evi geçtiğimiz günlerde Bebek’ te bulduğu ve deniz manzaralı daireyi 400 bin dolara satın alan Evcen’ in taşınma işlemleri sırasında en büyük yardımcısı ise yeni sevgilisi Barış Bağcı olduğu iddia edilmişti. "İkili, deniz manzaralı evin her köşesinin dekorasyonunu birlikte yapıyor." denildi.

Bağcı ise bu iddialara son noktayı koyarak " Bu haber doğru değil. Ben Fahriye ile set dışında bir kere bile görüşmedim." dedi.