BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,33
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Macbook Pro ve Macbook Air tanıtılıyor!

Apple, Türkiye saatiyle 20:00'da merakla beklenen iki yeni modelini görücüye çıkardı. Hello Again etkinliğinde tanıtılacak Macbook Pro ve Mocbook Air modelleri öncesi Apple Stor yine bakıma alındı.

Abone ol

Apple, bomba patlatıyor! Ünlü teknoloji firması bu akşam Hello Again etkinliğinde iki yeni ürünü olan Macbook Pro ve Macbook Air modellerini görücüye çıkaracak.

Apple'ın Macbook Pro ve Macbook Air'in yanısıra yeni 5K iMac'in de bu akşam tanıtılması bekleniyor.

Uygulamada editörler tavsiye niteliğinde farklı kategoriler, filmler ve diziler öneriyor. İzlediğimiz programlar yarım kaldığında yeniden kaldığınız yerden izlemenize olanak sağlıyor.

Apple CEO'su Tim Cook televizyon izleme şekliniz değiştirecek bir uygulama olacağı iddiası ile "TV" isimli Apple TV uygulamasından bahsediyor.

Yeni MacBook Pro 13" Modeli 14 mm Kalınlığı ile bir önceki modele Göre % 17 Daha İnce, Hacim Olarak % 23 Daha Küçük.

Applle TV içerisinde yeni bir kategori oluşturulduğunu açıklıyor. Bu ketogide Apple TV'de bir kanal ya da bir spor etkinliği akarken kenarda açılan sosyal medya ekranında izleme deneyimini yaşayabileceksiniz. Örneğin, maç sırasında takımlardan bir tanesinin ne yapması gerektiğine yönelik açılan anket ekanlarınıza düşecek.Tim Cook, gecenin ilk tanıtımına Apple TV'deki yeniliklerden bahsederek başladı. Apple TV'de bir yılda 8 bin yeni uygulama geldi. Cook, yıl sonuna kadar MineCraft oyunun Apple TV'ye geleceğini açıkladı.

Tim Cook sahneye çıkar çıkmaz iPhone 7 hakkında bilgiler vermeye başladı. iPhone 7'nin görüntü kalitesi ve cihazdaki yeni teknolojiler hakkında yorum yapıyor. * Apple CEO'su Tim Cook sahneye çıktı ve etkilik başladı.* Kaliforniya'daki Cuptertino'da gerçekleştirilecek olan etkinliğin yapılacağı salon tıklım tıklım dolmuş durumda.

APPLE STORE YİNE KAPATILDI

Apple'ın her lansman öncesi gerçekleştirdiği gibi Apple Store bakıma alındı.

Bugün gerçekleştirilecek olan etkinlikle birlikte Apple yeni ürünlerini de ekleyerek Apple Store'u yeniden kullanıma açacak.Apple Store'un çevrimiçi satış mağazasını ziyaret edenlerin karşısına "Size yeni ürünlerimizi göstermek için sabırsızlanıyoruz" yazan bir mesaj çıkıyor.