BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Lincoln parmak ısırttı

Bundesliga'da uzun yıllar başarıyla görev yapan yıldız futbolcu, Hertha Berlin maçında tam bir resital sundu.

Abone ol

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln, takımını ligden sonra Avrupa arenasında da taşımaya devam ediyor. Yıldız oyuncu, dün akşam da Hertha Berlin karşısında etkili bir futbol ortaya koydu ve sarı-kırmızılı takımın UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkmasında önemli rol oynadı.

Geçtiğimiz sezon sakatlık yüzünden Galatasaray'a istediği katkıyı yapamayan Lincoln, UEFA Kupası'nda Olympiakos ve Benfica'nın ardından Hertha Berlin engelinin aşılmasında da kilit isim oldu. Sarı-kırmızılı takımın lideri, Almanya'da oynanan bu mücadelede sahaya "kaptan" olarak çıktı ve Alman futbolseverleri bir kez daha kendine hayran bıraktı.

ALMANYA'DA BİR BAŞKA
Bundesliga'da Kaiserslautern ve Schalke 04 formalarıyla uzun süre oynayan Brezilyalı yıldız, Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe'den de övgü aldı. Lincoln'ün müthiş bir maç çıkarttığını söyleyen Alman teknik adam, "Kaptan olarak sahaya çıktığı için gurur duyduğunu biliyorum. Bu, onun için ekstra bir motivasyon olmuş olabilir. Üç kaptanımız da sakat olduğu için zaten 1.5 senedir bu takımda oynayan bir ismin kaptanlık pazubandını takması normal" diye konuştu.