BIST 9.883
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.455,53
HABER /  GÜNCEL

Leman Sam'a suç duyurusu!

Avukat Turgay Balaban, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabında "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır. IŞİD beni şaşırtmıyor." diyen sanatçı Leman Sam hakkında dini değerleri aşağılamaktan savcılığa suç duyurus

Abone ol

Sanatçı Leman Sam'a, Kurban Bayramı'yla ilgili açıklamaları yüzünden verilen tepkilerin ardı arkası kesilmiyor.

SUÇ DUYURUSU!

Avukat Turgay Balaban, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabında "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır. IŞİD beni şaşırtmıyor." diyen sanatçı Leman Sam hakkında dini değerleri aşağılamaktan savcılığa suç duyurusunda bulundu.

3 SAYFALIK DİLEKÇE!

Artıbir'de yer alan habere göre; Avukat Balaban, savcılığa sunduğu 3 sayfalık dilekçesinde, Sanatçı Saman’ın ifade özgürlüğünün sınırsız olmadığını bu bağlamda Sam’ın sözlerinin kamu barışını bozduğunu, toplumu kamplara ayırdığını bir kesimin benimsediği dini değerleri alenen aşağılamak suçunu işlediği iddiasıyla yargılanması istemiyle hakkında dava açılmasını istedi. Savcılığın söz konusu başvuruyu kabul etmesi halinde Sanatçı Sam hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle ceza davası açılabilecek.