BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,62
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kurultay sonrası İnce'den sert sözler

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kurultay sonrası Star TV'de konuştu. İnce, Kılıçdaroğlu'nun hakaret ettiğini savundu.

Abone ol

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kurultay sonrası sert konuştu! Kemal Kılıçdaroğlu'nun "rakı sofralarında Türkiye'yi kurtarırlar. Bunları partiden temizleyeceğim" sözlerini "haksızlık" olarak nitelendiren İnce, Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin önemli bir kesimine hakaret ettiğini söyledi.

CHP'li İnce, Star TV'de CHP kurultayını değerlendirdi. Nazlı Çelik'in sorularını cevaplayan İnce, kurultay sonrası dostluk mesajlarına rağmen sert konuştu, Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin önemli bir bölümüne hakaret ettiğini ileri sürdü. İşte İnce'nin o sözleri;

"Bence burada biraz haksızlık yapmış arkadaşlara. Benim şahsımı kasdetmediği kesin. Şundan dolayı kesin. Daha önce Cumhuriyet gazetesine verdiği bir röportajda, benim çalıştığımı söyledi. Bu arkadaşlar çalışmadı ama eleştiriyorlar, Muharrem İnce ise Ekmeleddin İhsanoğlu'nun çalışması için çok çalıştı ama eleştirdi dedi. Beni ayrı tuttu. Yani benim çalışmadığımı söylemez, öyle bir vefasızlık yapmaz.

"ERDOĞAN'IN AĞZINA MALZEME VERDİ"

Partide bu arkadaşlara da haksızlık etti. Rakı sofralarında oturmayıp viski mi içecek yani. Tayyip Erdoğan'ın ağzına da malzeme verdi, hiç hoş olmadı bu. Arkadaşlarımıza hakaret etti Sayın Genel Başkan. Yüz yüze geldiğimizde de bunu söyleyeceğim. Partinin önemli bir kesimine çok ters birşey söyledi. Yani Tayyip Erdoğan'ın Atatürk ile İsmet İnönü'ye ayyaş demesinin alt yapısını oluşturmuş oldu. Ayrıca kendisiyle de rakı masasında oturmuşluğumuz vardır.