BIST 9.757
DOLAR 32,57
EURO 35,03
ALTIN 2.456,65
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Kurtulmuş montaj kasetler için ne dedi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, montaj olduğu açıklanan ses kayıtlarıyla ilgili konuştu.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ses kayıtlarının montaj olması ile ilgili olarak “Bunların böyle olduğunu zaten biliyorduk” dedi

Düzce İnsan ve Medeniyet Konulu Konferans 18 Temmuz Spor Salonunda geniş katılımla yapıldı. Konferansa konuşmacı olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş katıldı. Konferans Sema gösterileri ile başladı.

Programda açılış konuşması yapan İnsan ve Medeniyet Hareketi Düzce Şubesi Başkanı Hikmet Keskin, konferansa katılanlara teşekkür ederek “Medeniyet demek insan demektir. Çok önemli bir genç nüfusa sahibiz. Gençliğini sağlıklı yetiştiremezseniz geleceğe umutla bakamazsınız. Bu nedenle gençlerimize önem vereceğiz. Derneğimizin kapısı herkese açıktır. Bu hareket hepimizin hareketidir. Tüm insanlık için seferber olmalıyız” dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’da kısa bir konuşma yaparak İnsani ve Medeniyet Hareketinin hayırlı olmasını diledi.

Numan Kurtulmuş Küresel Uygarlık Krizi ve Çıkış Yolu konusunda konferans verdi.Konferans sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurtulmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının montaj olması ile ilgili olarak “Bunların böyle olduğunu zaten biliyorduk. Hukukende bunlara itibar etmemiz mümkün değildi. Bu kasetlerle Türkiye’nin önünün nasıl kesilmek istendiğini bir kez daha görmüş oluyoruz. Eninde sonunda hakikat ortaya çıkar kim hangi gücü kullanarak hangi montajı hangi tapeyi ortaya koyarsa koysun hakikat ortaya çıkacaktı. Diğerlerinin de ortaya çıkacağının kanaatindeyim” dedi.

“Cumhurbaşkanlığı sürecinde başka kasetlerin de çıkmasını bekliyor musunuz yönündeki bir soruya “Olabilir. Artık kimin elinde ne varsa ortaya çıkartsın. Türkiye bunlara alıştı. Milletimizin feraseti karşısında kim hangi kaseti çıkartırsa çıkartsın ne üretirse üretsin hangi tapeleri ortaya kayarsa koysun milletin itibar etmediği ortadır. Eğer milletimiz bunlara itibar etseydi 30 martta itibar ederdi. Milletimiz birde bunların yaptıklarını yapacaklarını üstünü çizmiştir. Neden çizmiştir? Sen yolsuzluk diye ortaya çıkıyorsun. Tapelerden kayıtlardan bahsediyorsun da yolsuzluk meselesi üzerinden yola çıktın da niçin TIR’ları durdurup Türkmenlere giden yardımı durduruyorsun.

Niçin dışişlerinde ki çok mahrem kayıtları alarak cümle aleme ilan ediyorsun. Millet bunların yüzünü gördü. Millet bunların yüzlerini gördüğü için yaptıkları bütün işlerin sahte olduğunu milletin aleyhine olduğunu gördü. Millet öyle olduğunu gördüğü ve inandığı için de 30 martta o sonuçlar çıktı. Bunlar bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar hiç biri tutmaz. Tutmayacaktır. Hedeflerinin doğruyu ortaya çıkartmak değil maalef büyük Türkiye’nin, güçlü Türkiye’nin kurulmasını bir takım güç odakları ile yabancı güçlerle önüne engeller çıkartmak olduğunu gördü. Çıkartılan kayıtların, tapelerin yolsuzların önüne geçmek değil Türkiye’yi Ukrayna’dan bin beter etmek olduğunu da bu milletimiz gördü” diye konuştu.