BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,73
ALTIN 2.497,76
HABER /  GÜNCEL

Bilderberg komplolarını çökerten davetli listesi

Yıldıray Oğur, Dünyaya yön veren isimlerin bir araya geldiği Bilderberg toplantılarının 62'ncisini kaleme aldı.

Abone ol

Gizemli örgütün toplantısına katılan 5 isme değinen Yıldıray Oğur, "Bilderberg hakkındaki bütün komploları çökertecek bir davetli listesi bu… Dünyanın Türkiye’yi niye ve nasıl yanlış okuduğuna başka delile ihtiyaç var mı?" diye yazdı.

Nelerin konuşulduğu sır gibi saklanan, Bilderberg toplantısı geçtiğimiz hafta Kopenhag'ta yapıldı. Bilindiği gibi toplantıya Türkiye'den CHP'li Umut Oran, iş adamı Mustafa Koç, gazeteci Cengiz Çandar, sosyolog Nilüfer Göle ile iş adamı Ümit Taftalı toplantıya katılmıştı.

Dünyanın birçok yerindeki karanlık olayların arkasında olmakla itham edilen Bilderberg, komplo teorilerinin merkezinde olmakla eleştiriliyor.

İşte bu tartışmalara katılan Türkiye si yazarı Yıldıray Oğur, dünkü yazısında ilginç tespitlerde bulundu.

KAYBEDENLER LİSTESİ

Öngörüleri tutmayan 5 ismin çağrılmasını geleceği şekillendirdiği söylenen Bilderberg'in iflası olarak değerlendiriyor.

(...)Koç Holding Başkanı Mustafa Koç, CHP Genel  Başkan Yardımcısı Umut Oran, Sosyolog Nilüfer Göle, İnan Kıraç’ın en yakın adamlarından Ümit Taftalı ve Gazeteci Cengiz Çandar.
Geleceği konuşmak için Türkiye’den daha iyi isimler bulunamazdı doğrusu!
2013 yılının ortasında hükümete karşı ayaklanmaları destekleyip  bir yıl dolmadan devrilmesi için destek verdikleri Başbakan’ı fabrika açılışlarına çağıran holding patronu.
CHP’deki siyasi mühendislikten sonra,  şimdiden solmuş Sarıgül’ün İstanbul Belediye Başkanlığı projesinin arkasında yer aldığı söylenen bir işadamının en yakın çalışma arkadaşı.
Kemal Derviş’i Mustafa Kemal Derviş ilan etmesi hafızalarda dururken, insanlığın geldiği son aşama ilan etmediği kaldığı Gezi, tezleri bir yılı dolmadan iflas etmiş bir sosyolog.

“Erdoğan, 30 Mart'ta o koltuğunda oturamayacak. Bu hafta yeni gelişmeler olacak. Erdoğan'ın korktuğu başına gelecek. Belki de 30 Mart'ı bile görmeden siyasetten çekilebilir" demiş CHP’nin loser Genel Başkan Yardımcısı.
Ve çok kanlı geçebilir dediği 2013’te çözüm sürecinin başladığı, 2013’ün başlarında “ipine sarılan kaybeder” dediği Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığına yürüdüğü bir gazeteci…
Bilderberg hakkındaki bütün komploları çökertecek bir davetli listesi bu…
Dünyanın Türkiye’yi niye ve nasıl yanlış okuduğuna başka delile ihtiyaç var mı? Bilderberg’in dünyayı yöneten gizli hükümet olmadığına da…
Belki de Kopenhag’da Bilderberg’e ev sahipliği yapan otelin önündeki Batılı komplocu protestocuların eline şöyle bir pankart daha çok yakışırdı: Yav he he…"