BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.436,26
HABER /  GÜNCEL

Kuranın içinden esrar çıktı

Uyuşturucu tacirleri dur durak bilmiyorlar. Zehirlerini satmak için her yola başvuruyorlar. Kutsal kitabı bile kullandılar.

Abone ol

KONYA'da polis, Adana’dan trenle kente gelen kendisini Kur'an ve dini kitap satıcısı gibi gösteren 23 yaşındaki U.G. ile garda buluştuğu 33 yaşındaki Y.A.’yı gözaltına aldı.

U.G.’nin çantasında yapılan aramada Kur'an ve dua kitaplarının arasında satışa hazır paketlenmiş 1.5 kilo esrar ele geçirildi. İki şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadale Şubesi ekipleri, Adana’dan kente kurye aracılığı ile esrar getirildiği ihbarını aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, dün akşam Adana’dan yolcu treni ile kente gelen Kur'an ve dini kitap satıcısı görünümündeki U.G.’yi takibe aldı. U.G., trenden indikten sonra yaklaşık 150 metre ileride Y.A. ile buluştu. Bunun üzerine polis U.G. ve Y.A.’yı gözaltına aldı. U.G.’nin çantasında yapılan aramada kitapların arasında satışa hazır paketlenmiş 1.5 kilo esrar ele geçirildi.
İki şüpheli sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilecek.