BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.440,62
HABER /  GÜNCEL

Küfürlü mail Dumanlının mı?

Ekrem Dumanlı'dan gönderildiği iddia edilen mail şok etti. İşte Metin Boşnak'a gönderilen o e-posta..

Abone ol

Zaman yazarı Alev Alatlı'ya sansürü medyaya sızdıran Boşnak asıllı Prof. Metin Boşnak'a gönderilen mail şok etti.

Ağır ifadeler içeren e-posta gerçekten Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'ya mı ait? Sağduyu mesajları veren bir ismin böyle bir cevap yazması mümkün mü? Çünkü suçlamalar yenilir yutulur gibi değil.

Bir dönem Fatih Üniversitesi'nde görev yapan Boşnak'a gönrerilen mail aynen şöyle:

From: Ekrem Dumanlı [mailto:E.Dumanli@zaman.com.tr]
Sent: Monday, February 18, 2008 6:53 AM
To: Metin Bosnak
Subject: RE: Dumanli Dumanli
Sensitivity: Confidential

Senın soyadın bosnak ama sutun bozuk bosnak olamazsın mutlaka sende sırp kanı olmalı. Cunku gazeteyı ve benı baska gazetecılere jurnalleyen adam olsa olsa o cocugu olur… Senınle gorusecegız kahpeleık yaparak yalan yanlıs bılgı servısı yaparak profosorluk yapılmaz. Sen namuslu bır adam olsan hıc tanımadıgın bır ınsan hakkında ve bılmedıgın bır konuda jurnal calısması yapmazsın. Yureksız ve serefsız bır adama mesaj atma gıbı bır mecburıyette bıraktın

Bu mail üzerine Boşnak ta aynı sertlikte bir cevap yazdı. Boşnak'ın cevap yazısı yukarıdaki mailde geçen ifadelerden aşağı kalır yanı yok:

"Ateşin olduğu yerden Dumanlı pusularla vaktimi harcamak yerine, eğer aynı Allah"a inanıyorsak, ve Allah"ı siyasi ve ticari meta halinde pazarlamıyorsak, sizi O"na havale ediyorum. Annem rahmetli olduğu için “o çoçuğu” olup olmadığımı, ona sorma imkanım yoktu ve fakat babamdan kimin çocuğu olduğumu biliyorum. Ben sizin rahmetli annenizin de sizi, bilse doğurmayacak kadar ahlaklı olduğundan eminim. Ayrıca erkeğin fahişesinin kadınlara taş çıkartacağını da bilirim. Mahkeme durumu olmasın diye size “adam” diyemiyorum. Kusura bakmayınız."

www.sonsayfa.com