BIST 9.883
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.455,53
HABER /  DÜNYA

Krampa sebep olan soru

A Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay, kendisine yöneltilen bir soruya, ayağın kramp girmesi sebebiyle bir süre cevap veremedi.<br...

Abone ol

A Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay, kendisine yöneltilen bir soruya, ayağın kramp girmesi sebebiyle bir süre cevap veremedi.
A Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay, Tanjevic’in istifasıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında kendisine yöneltilen bir soruya, ayağına giren kramp nedeniyle bir süre cevap veremedi.Abdi İpekçi Spor Salonu Basın Merkezi’nde düzenlenen ve Türkiye Basketbol Federasyonu BaşkanıTurgay Demirel, Başantrenör Bogdan Tanjevic ve milli takım kaptanı Hidayet Türkoğlu’nun da katıldığı basın toplantısında Harun Erdenay’ın başına gelen olay herkesi güldürdü.

“SORU BİRAZ AĞIR OLDU”
Gazeteci Kaan Kural’ın Harun Erdenay’a, "Bu felaket turnuva performansı hakkında nasıl bir değerlendirme yapacaksınız?"şeklinde bir soru yöneltti. Soruya cevap vermek isteyen eski milli basketbolcunun bir süre sessiz kaldıktan sonra, acı içinde "Ayağıma kramp girdi" demesi üzerine salondaki herkes önce şaşırdı, sonra kahkahalara boğuldu. Erdenay, basın toplantısında zor anlar yaşarken, "Soru biraz ağır oldu" yorumları yapılırken, TBF Başkanı Turgay Demirel de "Keşke sağlık ekibini de buraya getirseydik" diye espri yaptı.
A Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay, kendisine yöneltilen bir soruya, ayağın kramp girmesi sebebiyle bir süre cevap veremedi.
(İHA)