BIST 9.919
DOLAR 32,43
EURO 34,80
ALTIN 2.450,91
HABER /  GÜNCEL

Çatalla veterinere saldırdı

Köpeğini göz ameliyatı için veteriner kliniğine bırak adam, öldüğünü öğrencince....

Abone ol

Bolu'da, 8 aylık köpeğini göz ameliyatı için veteriner kliniğine bırakan Sedat Abak, köpeğinin öldüğünü öğrenince kliniği bastı.

Çatalla veterinere saldıran Sedat Abak, camları kırıp, 'Ailemin bireyiydi. Canımdı, ciğerimdi, her şeyimdi benim. Hiç yoktan gitti diyerek köpeğinin başını okşayarak ağladı. Abant Tabiat Parkı'na giden yol üzerinde restaurant işleten Sedat Abak, gözünde iltihaplanma olan 8 aylık 'Canecorse' cinsi Ozy isimli köpeğini, dün akşam Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Hakan Bakan'a ait veteriner kliniğine götürdü. İddiaya göre, veteriner Hakan Bakan, iltihabın alınabilmesi için köpeğin anestezi ile uyutulup, ameliyat yapması gerektiğini söyledi. 

ÇILGINA DÖNDÜ

Köpeğini kliniğe bırakan Sedat Abak giderken, Hakan Bakan'da köpeğe uyuşturucu iğne yaptı. Hakan Bakan bir süre sonra köpeğin öldüğünü tespit edip, Sedat Abak'a telefonla haber verdi. Köpeğinin öldüğünün söylenmesi üzerine çılgına dönen Sedat Abak, kliniğe giderek veteriner Hakan Bakan'a saldırdı. Eline aldığı çatalla Hakan Bakan'ın üzerine yürüyen Sedat Abak, kliniğin camlarını kırdı. Hakan Bakan klinikten kaçarken, Sedat Abak ise ameliyat masasında yatan köpeğinin başını okşayarak ağladı.

POLİS SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Gözyaşı döken Sedat Abak, 'Basit bir göz ameliyatı diye buraya getirdim. 1 saat sonra aradı, 'köpeğin öldü' dedi. Ailemin bireyiydi. Benimle yatıp kalkardı. Canımdı, ciğerimdi, her şeyimdi benim. Hiç yoktan gitti. Ne anestezi aleti var ne başka bir şey. Anesteziyi fazla vermiş. Köpeğim de ölmüş. Madem bu işi bilmiyorsun, neden yapıyorsun?' dedi.

Olay yerine gelen polis ekibi, Sedat Abak'ı sakinleştirmeye çalıştı. Sedat Abak, Hakan Bakan'ı Veterinerler Odası Bolu Temsilciliğine şikayet edip, Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Omuzlarına aldığı köpeğini ölüm raporu için Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne götürdü.