BIST 9.798
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.458,81
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Onur kimdir yeni damat adayı kime talip?

Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı Onur olacak. Peki kimdir Onur soyadı nedir? Onur hakkında instagram ve sosyal medyada neler var?

Abone ol

Kısmetse Olur damatlar evine Murat Özbakan 'ın elenmesiyle birlikte Onur gelecek. Kısmetse Olur yeni damat adayı Onur kimdir ve kaç yaşında?

Kısmetse Olur evinde bu hafta Eser West damatlar evininin birincisi olurken Cansel Çördük de gelinler evinin birincisi olacak. Kısmetse Olur elemesinde ise eskiye dönüldü. Artık evden hem gelin hem damat adayı eleniyor.

Bu hafta Kısmetse Olur evinden Murat Özbakan'ın elenmesiyle birlikte yerine Onur gelecek.

kısmetse olur onur kimdir soyadı ne

Peki kimdir Kısmetse Olur yeni damat adayı Onur? Kısmetse Olur evinden hiçbir gelin adayına talip olmadığını ilan edecek olan Onur hepsini tanımak isteyecek.

35 yaşında olan Onur spor hocalığı yapıyor. Kısmetse Olur evinde bilindiği gibi bir çok kişinin meslek hanesinde spor ya da fitness eğitmeni yazıyor.

NUR ERKOÇ KİMDİR GERİ DÖNÜYOR

Kısmetse Olur evine bu hafta Nur Erkoç da dönüş yapıyor. Dilek Demircan'ın elenmesiyle birlikte onun yerine gelen Nur Erkoç evde büyük bir sevinçle karşılanıyor.

Nur Erkoç'un reytingler sebebiyle eve alındığı söylentileri var. Yapım ekibinin düşen reytingi toparlamak için bu kararı aldığı söyleniyor. Bu arada Semih Kurtulmuş'un dışarıda Melis Buse ile görüştüğüne dair ciddi dedikodular dolaşıyor.