BIST 9.830
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.459,48
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk son bölüm 27. bölüm fragmanı kriz var!

Kiralık Aşk son bölüm yine olaylı bitti izleyin. Defne ve Ömer'in yolları yine keşişti. Kiralık Aşk belasından kurtulmak isteyen Defne Neriman'ın kapısını yine çalar. Ömer'in yeni planı ise tüm dengeleri değiştirecek. Kiralık Aşk 27. bölüm fragmanı izle

Abone ol

Kiralık Aşk son bölüm dün akşam olaylı bitti. Ömer'in yeni planı tüm dengeleri değiştirdi. Kiralık Aşk son bölüm izleyin. Defne ise kiralık aşk yalanından kurtulamak için neriöan'ın kapısını ikinci kez çalar. Peki Kiralık Aşk 27. bölümde neler olacak? Kiralık Aşk 27. bölüm fragmanı internethaber'de...

KİRALIK AŞK 27. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kiralık Aşk son bölümde neler oldu? Ömer’in tekrar çizmeye başlamasıyla iki şirket arasındaki rekabet kızışıyor! Başındaki “Kiralık Aşk” belasından kurtulmak isteyen Defne, Neriman’la görüşme kararı alıyor! Neriman, Defne’nin teklifini kabul edecek mi? Yasemin ve Sinan, kılıçları çekti! Sude, tarafıyla yine çok şaşırtacak. Ömer’in ise tüm dengeleri sarsacak yeni bir planı var.

Kiralık Aşk 26. bölüm 2. fragmanı Ömer Defne aşkında yaşananların sinyalini veriyor.

Kiralık Aşk son bölümde Ömer elini yaralamış ve çizim yapamaz hale gelmişti. Defne ise ayakkabı tasarımlarıyla yeni iş yerinde takdirleri toplamıştı. 

Kiralık Aşk 26. bölüm ilk fragmanında Defne Ömer'in çizim yapamamasına dayanamamış ve ona yardım teklif etmişti. Diğer yandan İz'in İstanbul'a dönüşü Defne'nin kıskançlık krizlerine girmesine neden olmuş ve Ömer'le yeniden yakınlaşmaya başlamışlardı.

Kiralık Aşk 26. bölüm 2. fragmanı Ömer Defne aşkında yaşanacakları, Deniz Tramba ve İz cephesinde olacakların da sinyalini verdi.

Kiralık Aşk dizisi 26. yeni bölümüyle 18 Aralık 2015 Cuma akşamı Star'da olacak.

Kiralık Aşk 26. bölüm 2. fragmanı izle startv.com.tr

KİRALIK AŞK 26. BÖLÜM FRAGMANI