BIST 9.883
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.455,53
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanı Ömer Defne'yi kaçırıyor

Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanı yayınlandı Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanında Türkan ile Neriman'ın arası açılınca düğün iptal oluyor. Ömer ise çareyi Defne'yi kaçırmakta buluyor.

Abone ol

Kiralık Aşk son bölüm izleyenler heyecanla Kiralık Aşk 52. bölüm fragmanını bekliyor. Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finalı fragmanı yine çok eğlenceli. Defne ile Ömer'in barışması sonrası Neriman ve Türkan düğün hazırlıklarına başlıyor. Ancak iki sivri dilli kadın birbirlerine girince işler karışıyor. Türkan Defne'yi Ömer'e vermekten vazgeçince Ömer de çareyi Defne'yi kaçırmakta buluyor.

Kiralık Aşk sezon finali 52. bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜ İZLEYENLERİ GÖZYAŞLARINA BOĞMUŞTU

Kiralık Aşk 51. bölümde Ömer ve Defne ayrılık kararı almıştı. Defne ayrılık kararı sonrası Passionis'teki görevinden de istifa etmiş ve İstanbul'u terk etmişti. Ailesi ve Ömer'i İstanbul'da bırakıp Manisa'ya dönen Defne'nin acı dolu hali izleyenleri gözyaşlarına boğdu. 

kiralık aşk 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Öte yandan, Defne'nin gidişine engel olmayan Ömer, dedesiyle ilgili büyük sırrı öğrendi. Aslında dedesinin her zaman onun yanında olduğunu öğrenen Ömer, Defne'ye yaptığı haksızlığı anlayarak yola düştü. Manisa'da Defne'yi bulan Ömer'in romantik sözleri izleyenleri büyüledi.

kiralık aşk 52. bölüm fragmanıKiralık Aşk 52. bölüm fragmanı videosu internethaber.com'da. 

Kiralık Aşk son bölüm final sahnesini aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.