BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 10. bölüm-şok eden final

Kiralık Aşk 10. bölümde neler oldu son bölüm dün akşam yayınlandı. Kiralık Aşk 10. bölümde Defne ve Ömer'in arası yine açıldı. Kiralık Aşk son bölümü yine bir şokla bitti.

Abone ol

Kiralık Aşk 10. bölümde yine izleyicileri ekran başına kilitleyen olaylar yaşandı. Defne ve Ömer'in arası yine açıldı. Defne'ye iyi davranmaya başlayan Ömer geri adım attıve işler tekrar tersine döndü.

Ömer’in kendisine çok kızgın olacağını beklerken hiç de öyle olmadı. Aksine Ömer’in tavırları, ikilinin arasındaki tansiyonu çok yükseltti.

screen-shot-2015-08-21-at-12.47.03-pm.png

10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan’ın yanında çalışmaya başlayan Defne, bundan sonra Ömer’le aralarının nasıl olacağını kara kara düşündü.  Ömer’in kendisine çok kızgın olacağını beklerken hiç de öyle olmadı. Aksine Ömer’in tavırları, ikilinin arasındaki tansiyonu çok yükselttir. Ancak Defne’yi bu sefer bambaşka bir sürprizle karşılaştı. Moda dünyasının ağır toplarından Feryal Tümen, Ömer’le açık açık flört etti. Bu durum Defne’yi çıldırttı! Kıskançlığına hakim olamayan Defne, sürekli kendini Ömer’in dibinde buldu.

screen-shot-2015-08-21-at-12.46.49-pm.png
Neriman, Yasemin yüzünden uğradığı hezimetten sonra, bir sonraki hamlesini düşünüyor. Konuya başka bir açıdan yaklaşmaya karar veriyor. Acaba Neriman’ın aklından bu sefer neler geçiyor?

Yasemin’in gündemi ise bambaşka. Bugüne kadar kimsenin Yasemin’e davranmadığı gibi davranıyor İsmail. Ezberi bozulan Yasemin, İsmail’in aklını niye bu kadar meşgul ettiğini düşünmeye başlıyor.

9. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk son bölüm sahnesi yine nefes kesti...

Kiralık Aşk'ın 9. bölümünde lansman gecesi için büyük planlar yapan Neriman, Yasemin'in tuzağına düştü.

Kiralık Aşk'ın 9. bölümünde Neriman, Defne'nin Ömer'e aşık olması için plan yaptı. Fakat Yasemin'in kendisini tuvalette kilitli bırakmasıyla tüm planı alt üst oldu.

defne--kiralik-ask.jpg 

Kiralık Aşk'ın 9. bölümüne damga vuran sahne ise Sinan'ın Defne'yi asistanı olarak işe başlamaya ikna etmesi oldu. Şirketten ayrılmak üzere Sinan ile vedalaşmak isteyen Defne, Sinan'ın kendisine sunduğu 'Asistanım olmak ister misin?' teklifi ile büyük şok yaşadı. Dizi takipçileri Defne'nin cevabını göremese de 9. bölümün son sahnesinde gelişen bir diyalog bu sorunun cevaplanmasına yardım etti. Ömer'in Defne'ye gitmemesi için yalvardığı sırada bahçeye gelen Sinan 'Senin haberin yok mu? Defne gitmiyor. Şirkette kalması için ikna ettim. Benim asistanım oldu.' diyerek Ömer'i büyük bir şoka soktu.

İşte Kiralık Aşk'ın son bölümünde yaşananlar: