BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,11
ALTIN 2.467,69
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'nun yeğeni tacizden tutuklu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeğeni 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kocaeli'nde ikamet eden yeğeni, 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nde market işletirken kız çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile geçen yılın mayıs ayında tutuklanan Kılıçdaroğlu'nun ablasının oğlu H.Ç. ve 2 arkadaşı hakkında hüküm verildi. Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada kararı açıklayan mahkeme heyeti; M.D (13), Ö.N.K (12), A.Ö (11) ve M.E.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle H.Ç.'yi 20 yıl hapis cezasına çarptırdı. H.Ç.'nin evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Mahkeme heyeti, M.D.'ye cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle yargılanan diğer sanıklar R.S.'ye 5 yıl, H.K.'ye ise 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Olayın mayıs ayında İzmit Kuruçeşme Mahallesi'nde meydana geldiği öğrenilmiş, mağdur M.D.'nin durumu çevresine anlatması üzerine okul yönetimi olaya el koyarak şikayette bulunmuştu. Zanlılar hakkında kız çocuklarını bir inşaatta taciz ettiği iddiası ile soruşturma başlatılmış ve 3 sanık tutuklanmıştı.