BIST 9.890
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.450,03
HABER /  MEDYA

Kemal Doğulu ile Öykü Serter aşkı numara

Kemal Doğulu ve Öykü Serter arasındaki aşk yalan çıktı. Öykü Serter aşk deyince Nur Yerlitaş ifşa etti. Kemal Doğulu ve Öykü Serter aşkı numaradan.

Abone ol

Bu Tarz Benim ya da yeni adıyla İşte Benim Tarzım programının sunucusu Öykü Serter ile Kemal Doğulu arasındaki aşk yalan mı? Öykü Serter dün açılışı yaparken 'aşk' konusuna girince Nur Yerlitaş ağzından kaçırdığı sözlerle herşeyi ifşa etti. Kemal Doğulu ile Öykü Serter aşkı meğer reklam içinmiş.

Öykü Serter programın açılışında 'aşk' konusuna girdi. Kemal Doğulu 'Aşk yaptığımız hiçbir gün aşk olmadı' derken bombayı Nur Yerlitaş patlattı. Nur Yerlitaş , Kemal Doğulu ve Öykü Serter aşkıyla ilgili ağzından kaçırdığı sözlerle şaşkınlık yarattı. Nur Yerlitaş şöyle dedi;kemal-doğulu-ve-öykü-serter.jpg
-Ayol numara yaptık geyik yaptık o bile tutmadı yani... Kemoylan (Kemal Doğulu) Öykü..."

ÖYKÜ SERTEL : AAA NE NUMARASI?...
Nur Yerlitaş 'ın ağzından kaçırdığı sözler üzerine hemen devreye Öykü Serter girdi. Öykü Serter "Aaa!!! Ne numarası ayol. Biz aşığız seviyoruz" dedi.

Nur Yerlitaş ilişkinin yalan olduğunu teyit eden şu sözleri söyledi;
-"Kısmetleriniz kapanır deliler. "

İŞTE KEMAL DOĞULU - ÖYKÜ SERTER İFŞASI


Kemal Doğulu ise "Kafalar çok karıştı' diyerek Öykü Sertel ile olan aşk oyununun yalan olduğunu ima etti. İvana Sert araya girerek "Kim bilir doğrusu ne?" deyince Öykü Serter "Vallahi ben bilmiyorum' dedi.

ÖYKÜ SERTEL VE KEMAL DOĞULU AŞKI NUMARA ÇIKTI
kemal-doğulu-ve-öykü-serter-aşk.jpgNur Yerlitaş'ın ağzından kaçırdığı sözler Öykü Serter ve Kemal Doğulu 'nun aşık numarası yaptığını orta yere serdi. Kemal Doğulu ve Öykü Serter kameralar önünde dans edip aşık pozları vermişlerdi.

NUR YERLİTAŞ KİME AŞIK?
Nur Yerlitaş , Öykü Serter ile Kemal Doğulu arasındaki aşkın 'numara' olduğunu ifşa ettikten sonra 'Benim de burada gözüme kestirdiğim biri var' dedi. İvana Sert ise "Burda kameramanlar dışında kimse yok' deyince Nur Yerlitaş 'Kameramanlar insan değil mi?" dedi. Nur Yerlitaş 'Ben itiraf ediyorum kime aşık olduğumu' deyip isim verdi.