BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.446,23
HABER /  DÜNYA

Karaman, şampiyon kadroyu istiyor

Bursaspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam döneminde kadro dışı kalan ve ardından kiralanan Ozan İpek’i tekrar takıma kazandıran Hikmet Ka...

Abone ol

Bursaspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam döneminde kadro dışı kalan ve ardından kiralanan Ozan İpek’i tekrar takıma kazandıran Hikmet Karaman, şampiyon olan kadronun yıldız isimleri Volkan Şen ve Sercan Yıldırım’ı da kadrosunda görmek istiyor.
Yeşil-beyazlıların tecrübeli teknik adamı Hikmet Karaman, 2009-2010 sezonunda elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 3 ismi tekrar takıma kazandırmak istiyor. Genç çalıştırıcı Ertuğrul Sağlam döneminde disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bırakılan ve Mersin İdman Yurdu’na kiralanan Ozan İpek’e bir şans daha vererek tekrar takıma kazandıran Karaman’ın hedefinde ise Volkan Şen ve Sercan Yıldırım var.

“VOLKAN BOŞA ÇIKINCA KONUŞURUZ”
Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yerel bir televizyon kanalında Trabzonspor’da serbest kalacağı öne sürülen Volkan Şen ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Açık ve net olmaya çalışıyorum. Volkan’ı ben seviyorum. İyi bir çocuktur. Bazı oyuncular hocası için oynar, başkanı için oynar. Volkan benim için ölür. Volkan serbest kaldı mı, kalmadı. Şimdi sen Volkan’ı istersen Trabzonspor bir ton para ister. Boşa çıkınca konuşuruz” diye konuştu.

”SERCAN HER GÜN ARIYOR”
Başarılı çalıştırıcı Sercan Yıldırımı ile de görüştüğünü belirterek, “Sercan beni ziyaret etti. Her gün de arıyor. Sercan daha 23, Volkan 24 yaşında. Bunlar hala hata yapabilirler. Bursa’da oynarken Sercan müthişti” şeklinde konuştu.
(İHA)