BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı 20.bölüm fragmanı Eylül'e büyük şok

Kalp Atışı 20.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kalp Atışı 17 Kasım 2017 Cuma günü 20.yeni bölümüyle ekranda olacak. Kalp Atışı yeni bölüm neler yaşanacak?

Abone ol

Show Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Kalp Atışı 20.yeni bölümüyle cuma akşamı ekrana gelecek. Kalp Atışı 20.yeni bölümde Eylül büyük bir şok yaşayacak.

Başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı yeni bölümüyle nefesler tutulacak. Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı’nın 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Esma’nın sürpriz evlenme teklifiyle Alp’ten “Evet!” cevabını aldığı, Nazlı’nın doktorluğa geri dönerek Ali Asaf’tan vazgeçmeyeceğini gösterdiği tanıtımda Eylül büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor.

KALP ATIŞI 20.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Eylül mucizesine sahip çıkmış, Ali Asaf ile evlilik yolunda hızla ilerlemektedir. Nazlı ise buna engel olmak için ne gerekiyorsa yapmayı kafasına koymuştur. Evlilik teklifinde hayal kırıklığı yaşayan Esma ise izleyenleri bir kez daha şaşırtacaktır.  Hastane içinde baba ve oğul arasında bir savaş başlamış, Sinan’ın planları Süleyman’ın canını sıkmıştır. Hastanedeki büyük tehlikenin ise kimse farkında değildir. Günün sonunda hastaneye bırakılan sahipsiz çanta, bir babanın intikamı, başkalarının hayatını her zaman kendi hayatının önüne koyan Eylül ise ölüme meydan okuyan bir kahraman olacaktır.