BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.436,92
HABER /  GÜNCEL

Kalın açıkladı! Erdoğan talimatı verdi uçak havalandı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, tıbbi yardım götürmek ve yaralıları Türkiye’ye getirmek üzere askeri bir ambulans uçağın Somali’ye gideceğini açıkladı. Kalın'ın açıklaması sonrası uçak yola çıktı.

Abone ol

Türkiye Somali'nin başkenti Mogadişu'nun kalabalık bölgesinde bir otelin girişinde bomba yüklü kamyonetle yapılan saldırıyla ilgili harekete geçti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim kalın, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Somali Mogadişu’daki terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirterek, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa diledi.

ERDOĞAN TALİMAT VERDİ UÇAK HAVALANDI

Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile tıbbi malzeme götürmek ve yaralıları Türkiye’ye getirmek üzere askeri bir ambulans uçağın Somali’ye gönderildiğini duyurdu. Yardım uçağı yola çıktı.

189 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Somali'nin başkenti Mogadişu'nun kalabalık bölgesinde bir otelin girişinde bomba yüklü kamyonetle yapılan saldırıda ölenlerin sayısı 189'a yükseldi.

Somali'de bilanço ağırlaşıyor! Ölü sayısı 189'a çıktı...Somali'de bilanço ağırlaşıyor! Ölü sayısı 189'a çıktı...Somali'de bilanço ağırlaşıyor! Ölü sayısı 189'a çıktı...Somali'de bilanço ağırlaşıyor! Ölü sayısı 189'a çıktı...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN