BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.439,52
HABER /  MEDYA

Kalbimdeki Deniz 50.bölüm fragmanı 23 Aralık'ta neler olacak?

Kalbimdeki Deniz 50.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 23 aralık 2017 cumartesi günü ekrana gelecek olan Kalbimdeki Deniz 50.yeni bölümde neler olacak? Kalbimdeki Deniz 50.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'nin cumartesi günleri ilgiyle izlenen ve reytinglerde genellikle birinci olan Kalbimdeki Deniz 50.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. Kalbimdeki Deniz 50.bölüm fragmanı neler olacak?

Başrollerini Özge Özberk ile Kutsi'nin paylaştığı Kalbimdeki Deniz yeni bölümde neler olacak merak konusu oldu. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Kalbimdeki Deniz'de velayet davası işi ortalığı karıştırdı. Şebnem'in intikam planına şahit olduğumuz Kalbimdeki Deniz'de Alihan’ı Cem aracılığıyla tuzağa çekti. Deniz’in üzülmesi ve çaresizliğine dayanamayan Mirat Alihan’ın barına giderek ona saldırırdı. Bir yandan Alihan’ın şantajlarına direnirken, diğer yandan Ozan’ın velayetini bir dahaki celse kaybedeceğinden emin olan Deniz’i hem oğlu hem Mirat’la ilgili sürprizler oldu. Peki Kalbimdeki Deniz 50.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?