BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.446,11
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün Elif ve Kahraman evleniyor

Kaderimin Yazıldığı Gün'de heyecan dorukta. Yeni bölüm büyük olaylar var. Elif ve Kahraman sonunda evlenıyor. Defne ise hamile olduğunu öğreniyor. Peki şimdi neler olacak?

Abone ol

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümde heyecan dorukta. Bu akşam izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor. Kahraman ve Elif nikah için gün almaya giderler fakat alacakları haberle yıkılırlar. Hamile olduğunu öğrenen Defne Kahraman'ı Elif'in elinden almak için elinde geleni yapacaktır. Peki Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde neler olacak?

screen-shot-2015-04-14-at-9.19.38-am.png

Boşanmak üzereyken Defne’nin hamile olduğunu öğrenen Kahraman şoke olur. Neval de aynı haberi Elif’e vermeye gider. Elif soluğu adliyede alacaktır.

Terk edilmenin acısını yaşayan Kerem’in karanlık yüzü iyice ortaya çıkar.Öyle bir plan yapar ki, sonu o veya bu şekilde felaket olacaktır.

screen-shot-2015-04-14-at-9.15.56-am.png

Hapisteki her gününü Elif’i düşünerek geçiren Maksut da büyük bir işin peşindedir. Veysel’le ince ince planını işlemeye başlar. Yörükhanlar’ın karşısına çıkması çok yakındır. 

screen-shot-2015-04-14-at-9.15.39-am.png

Elif, Defne hamileyken Kahraman’ın boşanmasını istemez. Kahraman ise ömrünü Elif’le geçirmekten başka bir şey istememektedir. Defne’den boşanır.

Kıymet’e tekrar konağın hanımlığını kaptıran Şükran, Defne’nin hamile olduğunu evdeki herkesten önce öğrenir. Yakup bunun üzerine büyük bir plan yapar; tek amacı Kahraman’ı rezil etmektir.

Kahraman ailesine Defne’den boşandığını söyler, üç gün sonra Elif’le evlenecektir. Düğün hazırlıkları başlar. Defne, İbrahim’in Elifler’le olan husumetini öğrenir. Daha uzun vadeli bir planın peşindedir.

Düğün günü gelir. Halaylar çekilir. Kahraman ve Elif artık mutlu sona çok yakındır. Ne var ki çok yakınlarındaki tehlikenin farkında bile değildirler.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde işler karışıyor. 22. bölümde Elif Kerem'e evlilik teklifi ediyor Kahraman ise bu anlara tanıklık ediyor. Peki şimdi neler olacak?

Elif, Kerem’in evlenme teklifini çaresizlik içinde kabul etmiş, çok önemli bir karar vermiştir. Kahraman ise buna şahit olur ve hayatının şokunu yaşar.

screen-shot-2015-03-24-at-9.12.07-am.png

Kahraman’dan tam ümidini kestiği anda, Defne’ye hayat yeni bir fırsat verir. Ne var ki hiç bir şey düşündüğü gibi olmayacaktır. 

screen-shot-2015-03-24-at-9.11.55-am.png

Celal, Elif’e gider ve Kahraman’la ilgili konuşur. Elif için bir ümit doğar, belki de aşkı karşılıksız değildir. Kahraman’la konuşmaya karar verir ancak ummadığı bir manzarayla karşılaşacaktır.

screen-shot-2015-03-24-at-9.11.43-am.png

 Kahraman tırlara uyuşturucu koyanları bulmaya kararlıdır. Bulur da. Maksut bir kez daha karşısına çıkmıştır.

Yakup’un şirkette yetkilerinin alınmasına kinlenen Şükran ise artık harekete geçmeye karar verir. Yakup’un Kıymet’in oğlu olmadığını Canan’a söyler. Bu, planı için attığı ilk adımdır.

Kerem’in evlilik kararı bütün aileyi karıştırır. En başta Kahraman’ın karşı çıktığını duyan Kerem, dayısından hesap sormaya karar verir. Belki de Kahraman Elif’e aşıktır.

Kahraman ve Kerem restleşirken, Elif dükkanda davetsiz bir misafirle karşılaşır.Hayatı namlunun ucundadır.