BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.440,05
HABER /  GÜNCEL

İzmir'de okullar tatil edildi yeni haber

Hava durumu kar gösteren İzmir 'de okullara kısmi tatil kararı çıktı. İzmir 'de 7 ilçedeki bazı mahallelerde tatil kararı çıktı. İşte İzmir hava durumu raporu ve tatil kararı.

Abone ol

İZMİR 'de kar yağışının etkili olduğu 7 ilçe bazı mahallelerde okullar tatil edildi. Sahil kenti İzmir yıllardır böyle bir kar yağışı görmedi. İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü ibazı mahallerde ise taşımalı sistemle okula getirilen öğrencilerin izinli sayıldığını duyurdu. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kınık, Bergama, Aliağa, Bayındır, Ödemiş, Kiraz, Seferihisar ve Tire'nin eskiden köy statüsünde olan bazı mahallelerinde etkili kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

izmir-kar-yağişi-okullar-tatil.jpg
İzmir
'de , kar yağışı etkili oldu. Bornova ve Bayraklı ilçelerinin yüksek kesimlerinde yağan kar nedeniyle, park halindeki araçlar ve kaldırımlar beyaz örtüye büründü. Şiddetli rüzgarın da etkili olduğu yağışta bazı vatandaşlar yürümekte zorlandı.


BORNOVA 'DA BAZI MAHALLELERDE KAR TATİLİ

Bu ilçelerdeki bazı mahallelerde ise taşımalı sistem kapsamında okullara taşınan öğrenciler yollardaki kar ve buzlanma nedeniyle bugün okula getirilemedi, idari izinli sayıldı. Bornova'da da bazı mahallerle ile ilçe merkezindeki yüksek bölgelerde bulunan okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Kemalpaşa ve Buca'daki birkaç mahalledeki okullarda, elektrik kesintisi nedeniyle ısınma sisteminin çalışmadığından eğitime ara verildiği belirtildi.

İZMİR 30 SANTİM KAR GÖRDÜ
izmir-kar.jpg
İzmir 'in Kemalpaşa ilçesi'nde, etkili olan kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 30 santimetreye çıktı.

İZMİR HAVA DURUMU NASIL?

İzmir dün yoğun bir şekilde kar yağışı aldı ve hayat felç oldu. İzmir 'de kar yağışı yerini soğuk havaya bırakıyor. İşte İzmir'in 5 günlük hava durumu raporu;
izmir-hava-durumu.20150211132858.jpg