BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,55
ALTIN 2.382,05
HABER /  GÜNCEL

Eşini yasak aşkı ile basınca...

Arif Ö., eşiyle ilişki yaşadığı öne sürülen emlakçı 55 yaşındaki Cemal Ayık'ı evinden çıkıp bisikletine bindiği sırada minibüsüyle ezdi

Abone ol

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, inşaatlarda boyacılık yapan 46 yaşındaki Arif Ö., eşiyle ilişki yaşadığı öne sürülen emlakçı 55 yaşındaki Cemal Ayık'ı evinden çıkıp bisikletine bindiği sırada minibüsüyle ezdi.

 Ağır yaralanan Ayık kaldırıldığı hastanede kurtarılamazken, durduramadığı minibüsle duvara çarpıp yaralanan Arif Ö. de tedavi altına alındı.

Olay bugün saat 08.00 sıralarında, Terzialiler Mahallesi, Fevzi Paşa Caddesi, 202 Sokak'ta meydana geldi. İnşaatlarda boyacılık yapan Arif Ö., 48 RB 724 plakalı minibüsüyle, evinden çıkıp bisikletine binen Cemal Ayık'a hızla çarptı. Minibüs ardından yakındaki bir evin duvarına çarparak durabildi. Cemal Ayık da Arif Ö. de yaralandı. Çevredekilerin çağırdığı ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cemal Ayık, müdahalelere rağmen kurtarılamayıp öldü. Yaralı minibüs sürücüsü Arif Ö. de aynı hastanedeki ilk müdahale sonrası Muğla Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bacaklarında kırıklar olduğu saptanan Arif Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olay, önce polis kayıtlarına 'trafik kazası' olarak yansıdı. Ancak kazayı soruşturan polis ilginç bilgilere ulaştı. Hayatını kaybeden evli ve 1 çocuk babası emlakçı Cemal Ayık'ın, Arif Ö.'nün eşi, 2 çocuk annesi eşi H.Ö. ile ilişki yaşadığı ileri sürüldü. Boyacı Arif Ö.'nün, emlakçı Cemal Ayık'ı evinin önünde beklediği, bisikletiyle giderken minibüsle çarptığı iddia edildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdüğü, hastanedeki Arif Ö.'nün kırık bacaklarına platin takılıp, tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınacağı belirtildi.

İZMİR BU TECAVÜZ HABERİ İLE SARSILDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]


İzmir'in Ödemiş ilçesinde yalnız yaşayan 85 yaşındaki bir kadının, tecavüze uğradığı öğrenildi.

 

Ödemiş'in Kuvvetli Mahallesinde yalnız yaşadığı belirtilen 85 yaşındaki N.T'nin kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edilip tecavüze uğradı.

Olay, Cumartesi günü mahalle sakinlerinin 155'e ihbar etmesiyle ortaya çıktı. Eve gelen asayiş ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucunda yatalak ve yaşlı olan kadının ağır şekilde darp edildiği belirlendi. 112 Acil Servis ambulansı ile Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan N.T'nin hastanede yapılan inceleme sonucunda tecavüz edildiği de anlaşıldı.

Mahalle sakinleri tarafında yardım edilen N.T'nin beş yıl önce eşinin vefatından sonra yalnız yaşamaya başladığı ve mahalledeki vatandaşların yardımları ile hayatını sürdürebildiği öğrenildi. N.T'nin hayati tehlike nedeniyle İzmir Yeşilyurt Atatürk Eğitim Hastanesi'ne sevk edildiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirlendi.

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, tecavüz olayının kim ya da kimler tarafından kaç kişiyle yapıldığı hakkında inceleme başlattı.

 ÜÇ ÇOCUK ANNESİNE TECAVÜZ ETTİ VE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Silivri Belediyesi'ne bağlı Gökhan Kurtulmuş Huzurevi'nin müdürü, 3 çocuk annesi bakıcı kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı

Silivri'de 6 yıl önce eşinden ayrılan 41 yaşındaki M.A., bakıma muhtaç olduğu için ikisi özürlü 3 çocuğu ile birlikte Silivri Belediyesi'ne bağlı Gökhan Kurtulmuş Huzurevi'ne bakıcı olarak yerleştirildi.

2005'ten bu yana huzurevinin hizmetli kadrosunda çalışan M.A., iddiaya göre 1 yıl önce müdür olarak atanan A.İ.'nin taciziyle karşı karşıya kaldı. Bir süre önce M.A., huzurevi müdürü tarafından tecavüze uğradığı iddiasıyla Silivri Kaymakamlığı'na başvurdu.

'ÇORBA GÖTÜRMÜŞTÜM'

"Beni sürekli tehdit ediyordu" diyen M.A., çocukları için sesini çıkaramadığını belirterek, "Kalacak yerim olmadığı için Silivri Belediyesi tarafından huzurevine yerleştirildim. 2005'ten beri huzurevinde kalan yaşlıların bakımıyla ilgileniyordum. Müdür beni sözlü olarak taciz ediyordu. Odasında sürekli içki içiyordu. Son dönemde odasında kalmaya başlamıştı.

Bir ay önce gece odamın kapısını çaldı. Hasta olduğu için çorba istedi. Ben de müdürüm olduğu için sözünü dinledim. Çorbayı odasına götürdüğümde beni zorla içeri alıp tecavüz etti. Kimseye söylememem için 'Çocuklarınla ortada kalırsın. Seni işten atarım. Adını kirletirim' diyerek tehdit etti" dedi. Silivri Kaymakamlığı başlattığı inceleme sonucu alınan ifadeler ve deliller üzerine Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikâyette bulundu. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturmada gözaltına alınan A.İ. "Ben tecavüz etmedim. M.A. çalışmıyordu. Şikâyetler geliyordu. Ben de uyardım. Bu yüzden beni karalamak istiyor" diyerek kendini savundu. Savcılık toplanan deliller ve ifadeler üzerine huzurevi müdürü A.İ.'yi "tecavüz ve tehdit" suçlarından tutukladı.

ARAZİ KAVGASI KATLİAMA DÖNÜŞTÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde arazi tartışması nedeniyle çıkan silahlı kavgada 5 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Oyman köyünde meydana gelen olayda, arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki ailenin fertlerinin tartışması silahlı kavgaya dönüştü.

Olayda; Ömer Acemoğlu, Adnan Acemoğlu, Nihat Acemoğlu ve Fatih Acemoğlu ile karşı aileden Mehmet Emin Bucak (43) hayatını kaybetti; Ali Bucak (43), Sakıp Bucak (32), Erkan Küçükbayrak (17) ve Hasan Oyman da yaralandı. Yaralılar, Siverek ve Hilvan'daki hastanelere kaldırıldı.

Güvenlik güçleri, köy ve hastanelerde güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KIZLARI ALIKOYAN ASKERLERE REKOR CEZA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Rehabilitasyon merkezinden kaçıp Alo 156'yı arayan 15 yaşından küçük iki kızı evlerine kapatarak 1 ay boyunca alkol ve uyuşturucu partisi yapan 2 uzman çavuş ve 1 astsubay için rekor cezalar istendi. Astsubay N.T için 49 yıl, uzman çavuşlara 44'er yıl talep edildi.

İstanbul Kemerburgaz'daki Ağaçlı Sosyal Rehabilitasyon Merkezi geçtiğimiz aylarda büyük bir skandalla gündeme gelmişti. 45 kız öğrencinin kaldığı rehabilitasyon merkezinden kaçan 15 yaşından küçük iki kızın, bir jandarma astsubay ve iki uzman çavuşun evlerinde günlerce alıkonulduğu ve cinsel istismarda bulunulduğu iddia edilmişti. İddialar sonrası tutuklanan üç asker 29 Mart'ta tahliye edilirken, yaklaşık 4 aylık soruşturmanın olayla ilgili ardından iddianame hazırlandı.

YURTTAN KAÇAN KIZLAR

İddianamede 13 yaşındaki G.Ç.'nin 2010 Ağustos ayında daha önce tanıştığı uzman çavuş A.K.'yı arayarak 14 yaşındaki arkadaşı M.T. ile kalacak yerlerinin olmadığını söylediği ve A.K'nın kızları bir arkadaşının evine götürerek üç gün orda kaldıkları anlatıldı. Daha sonra yurda geri dönen kızların 11 Eylül 2010'da tekrar kaçtıkları ve yine uzman çavuş A.K'nın arkadaşı bar işletmecisinin evine gittikleri belirtildi.

Orada kaldıkları süre boyunca şüphelilerin nitekilikli istismar suçuna girebilecek bir davranışta bulunmadıkları ancak "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "çocuğun basit cinsel istismarı" suçlarını işledikleri vurgulandı.

UYURKEN CİNSEL TACİZ

Mağdurların sonra uzman çavuş A.K.'nin Karacaköy'deki yine uzman çavuş F.A.'nın evine götürdüğünün anlatıldığı iddianamede, çavuş F.A'nın, uyurken M.T'ye, cinsel ilişki teklifinde bulunduğu belirtildi. Astsubay N.T.'nin, mağdur G.Ç'nin kafasına silahını dayarak tehdit ettiği de açıklandı. Jandarma astsubay N.T. toplamda 49 yıla kadar, uzman Çavuşlar A.K. ve F.A. hakkında "Çocuğun basit cinsel istismarı, hürriyetinden yoksun kılma"dan 44 yıla kadar hapis istendi.

ÜÇ ASKERLE 156'YI ARAYIP ARKADAŞ OLDUK

14 yaşındaki mağdur M.T ise savcılıkta verdiği ifadesinde yurttan kaçtıktan sonra yaşadıklarını şöyle anlattı, "A.K. Çatalca'da güvenilir bir arkadaşı olduğunu söyleyerek bizi F.A.'ya yönlendirdi. Akşamları alkol aldığım zamanlarda kendimden geçince beni kendi odasına ve yatağına götürüyormuş. Bir akşam bana yatağına gitmemi isteyince onu redettim ve bana bir tokat attı."

13 yaşındaki mağdur G.Ç. ise olayları şöyle anlattı: "2010 yaz aylarında arkadaşım M.T. ile yurttan kaçtık. Canımız sıkıldığı için 156'yı aradım. Telefonda jandarma personeli A.K ile tanıştım. Buluştuk, arkadaş olduk. Kendisine kalacak yerimiz olmadığını söyleyince bizi arkadaşı F.A'ya yönlendirdi. Bunun üzerine F.A ile tanışıp onun ve N.T'nin evine yerleştik. Burada bir hafta kaldık. Bu dönemde cinsel birliktelik yaşamadık. Onlarla oturup alkol alıyorduk. Hatta bize esrar da içirmişlerdi. Bir gece N.T ve F.A bizi arabayla Çatalca sahiline götürdü. Burada M.T. ile beni diz çökertip başımıza silah dayadılar. Cinsel ilişkiye girmemizi aksi takdirde bizi öldüreceklerini söylediler. Ancak kabul etmedik."

'Ellerini dahi tutmadım, tecavüzcü ilan edildim'

Tutuklu uzman çavuş F.A. cezaevinden gönderdiği 28 Şubat 2011 tarihli mektupta, "Bu kızlar kendilerini 18 ve 19 yaşında diye tanıttılar. Ben bu suçlama sebebiyle 18 yıllık işimden atıldım. Ayrıldığım eşime her ay 400 TL nafaka veriyorum ve 15 yaşındaki çocuğumu dershaneye gönderiyorum. Elini dahi tutmadığım insanlar yüzünden 'tecavüzcü' oldum. Hayat sicilime işlendi" dedi.

ŞOFBEN GENCECİK BİR HAYATI DAHA SÖNDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Çanakkale'nin Biga ilçesinde evlilik hazırlığı yapan 21 yaşındaki Fatmanur Bulan, duş almak için girdiği banyoda şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre Biga'da iş adamı A.B'nin oğlu H.B. ile nişanlı olan ve kısa bir süre sonra da evlilik hazırlığı yapan 21 yaşındaki Fatmanur Bulan, evinde duş almak için banyoya girdi. Uzun süre banyodan çıkmaması üzerine şüphelenen ailesi kapıyı açtıklarında kızlarını baygın halde gördü.

Kısa sürede Özel Biga Can Hastanesi'ne kaldırılan Fatmanur Bulan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.

BALKONDA ATLAYIP ÖLMEYİNCE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLYIN..

[PAGE]

Mucur ilçesi Avcı köyünde bunalıma giren genç bir gün önce balkondan atladı. İntihar girişiminden yaralı olarak kurtarılan K.M.K. (24) Mucur Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Dün akşam saatlerinde tekrar bunalıma giren K.M.K. ailesine intihar edeceğini söyleyip helallik istedikten sonra tabanca ile kafasına ateş edip intihar etti.

Olay yerinde hayatını kaybeden K.M.K.'nın cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

TELEVİZYON MİNİK BEBEĞİN SONU OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da üzerine televizyon devrilen 3 yaşındaki Yunus Emre Tosun öldü. Altınekin İlçesi'nde oturan Tosun ailesinin tek çocuğu Yunus Emre Tosun, annesi 39 yaşındaki Yeter Tosun, mutfakta yemek hazırlarken salonda tek başına oynamaya başladı. Tosun, oynadığı sırada, sehpa üzerindeki televizyon üzerine devrildi.

Gürültüyü duyması sonucu odaya giren Yeter Tosun, oğlunu kanlar içinde görünce 112 Acil Servise haber verdi. Ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldığı sırada Yunus Emre Tosun'un kalbi durdu. Tosun'un duran kalbi hastanenin acil servisinde yeniden çalıştırıldı.

Selçuk Üniversitesi'ne kaldırılan Tosun, kurtarılamadı.

KAYINPEDER İLE GELİN KAVGA EDİNCE SIRLAR BÖYLE ORTAYA ÇIKTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kayınpeder: Gelinim 12 yıl önce diğer oğlumun 1.5 yaşındaki erkek çocuğunu fare zehiri içirerek öldürdü Gelin: Kayınpederim 14 yıl önce bana tecavüz etti. Ondan kızım oldu, daha sonra ona da cinsel tacizde bulundu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde 12 yıl önce işlenen cinayet aile içinde çıkan kavga sonucu aydınlatıldı. Alınan bilgiye göre, Hacettepe Mahallesi'nde oturan bir aile içinde yaşanan kavga üzerine taraflar polise başvurdu. Karakolda ifade veren H.K. (55), gelini S.K.'nin (32) yaklaşık 12 yıl önce diğer oğlunun 1.5 yaşındaki erkek çocuğunu fare zehiri vererek öldürdüğünü iddia ederek şikayetçi oldu.

GELİN CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Bunun üzerine de S.K. kayınpederinin yaklaşık 14 yıl önce kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek, 14 yaşındaki kızı A.S.'nin kayınpederinden olduğunu iddia etti. S.K., ayrıca kayınpederinin 14 yaşındaki kızına da cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürerek şikâyetçi oldu. Olayı soruşturan polis, cinayetin ilçeye bağlı Üçoluk köyünde meydana geldiğini belirleyerek, durumu jandarmaya bildirdi.

KAYINPEDERE DNA TESTİ
Gözaltına alınan gelin ve kayınpederi jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.K., çıkarıldığı mahkemede cinayeti itiraf etmesi üzerine tutuklanarak Sungurlu Kapalı Cezaevi'ne konuldu. H.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkeme H.K. ve 14 yaşındaki kızdan doku örnekleri alınarak DNA testi yapılmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

SİRKEN KIZ KAÇIRDI AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde çalıştığı işyeri sahibinin kızı 15 yaşındaki kızı H.Ö.’yü, gittikleri sirkte kandırarak otomobille kaçıran 29 yaşındaki Hasan İ., kaza yapınca jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.

H.Ö. ile ablası 16 yaşındaki F.Ö., dün öğle saatlerinde ilçedeki sirk gösterisini izlemeye gitti. İki kız kardeş sirkte babaları Tevfik Ö.'nün inşaat firmasında çalışan Hasan İ. ile karşılaştı. Daha önceden birbirlerini tanıyan Hasan İ. ve iki kız kardeş önce konuşmaya başladı, ardından Hasan İ. iki kızı otomobille gezmeye davet etti. Kardeşlerin teklifi kabul etmesi üzerine otomobiliyle kızları şehir merkezinde dolaştıran Hasan İ. bir süre sonra bir markette durarak, abla F.Ö.'yü bıraktı ve H.Ö. ile birlikte hızlıca uzaklaştı.

Akşam saatlerinde ilçe merkezinden 15 kilometre uzaklıktaki Üzümlü Beldesi'ne giden Hasan İ., burada H.Ö.'ye elle tacizde bulundu. Alkollü olan Hasan İ., bu sırada direksiyon kontrolünü yitirince kaza yaptı. Yoldan geçenlerin 112 acil servise haber vermesi ardından H.Ö. ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülürken, kaza yerinde kalan Hasan İ., jandarma tarafından yakalandı.

Sağ ayağında kırık olan H.Ö.'nün tedavisi sürerken, Hasan İ. de yakalandıktan sonra hastaneye sağlık kontrolüne getirildi. Bu sırada hastaneye gelen H.Ö.'nün annesi Ayten Ö., Hasan İ.'nin bulunduğu odaya girerek, saldırmak istedi. Bunun üzerine küfür edip bağıran Hasan İ., görüntü çeken gazetecilere de saldırdı. Daha sonra ağzı kapatılarak jandarma arabasına bindirilen Hasan İ. ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hasan İ.'nin geçen Eylül ayında da başka bir kızı kaçırmak suçundan yakalandığı ve 2 ay cezaevinde tutulduktan sonra serbest kaldığı belirtildi.

SOKAK KAVGASI KANLLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kütahya'da iki grup gencin sokak kavgasında biri ağır 2 kişi bıçaklanarak yaralandı, 1 kişi gözaltına alındı.

Seyit Ahmet Sağ, Emre Özacar, G.Ö., B.Ö. ile Ö.E.K., S.D., M.Ö., S.K. adlı gençler arasında Atatürk Bulvarı'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine gençlerden Emre Özacar ve Seyit Ahmet Sağ, bıçaklandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan müdahalelerde Emre Özacar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu, burnundan yaralanan Seyit Ahmet Sağ'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin ardından taburcu edileceği belirtildi. Polis, gençlerden M.Ö.'yü gözaltına alırken, kavgaya karışan 5 genç ise Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi'nde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

RİNGE ÇIKAMADAN BABASI VURDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Almanya’da unvan maçına çıkmaya hazırlanan Dünya Hafif Siklet Boks Şampiyonu, Lübnan asıllı 24 yaşındaki Rola El Halabi, ringe çıkmasına 10 dakika kala üvey babası 44 yaşındaki Roy El Halabi’nin silahlı saldırısına uğrayarak ağır yaralandı.

Almanya'da yaşayan Lübnan kökenli boksör Rola El Halabi, Berlin'de hafif siklette Bosnalı rakibi Irma Balijagic-Adler ile unvan maçına çıkmaya hazırlanırken soyunma odasını basan, sporu bırakmasını isteyen üvey babasının silahlı saldırısına maruz kaldı.

Halabi'nin eski antrenörlüğünü de yapan üvey babası, ocak ayından bu yana tuttuğu iki korumayı soyunma odasında tabancayla vurarak ağır yaraladıktan sonra üvey kızına da 3 el ateş etti. Çıktığı son 11 karşılaşmada rakiplerini 6 kez navakt eden, Rola El Halabi, el, diz ve ayaklarından aldığı isabetle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikeyi atlatan Halabi, üvey babası olan eski antrenörünün kendisine geçtiğimiz ocak ayında benzer bir tuzak kurduğunu, o zaman da vurulmaktan son anda kurtulmayı başardığını söyledi.