BIST 10.301
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.409,36
HABER /  POLİTİKA

İYİ Parti'den Bahçeli'ye: Kurtarmaya çalıştığın mafyanın raconunda bile yok...

İYİ Parti üyeleri, Genel Başkan Meral Akşener'in evinin önünde basın toplantısı yaptı. İYİ Parti Genel Sekreteri Mustafa Cihan Paçacı,

Abone ol

İYİ Partililer,  dün MHP'li bir grubun geldiği Genel Başkan Meral Akşener'in evinin önünde basın toplantısı düzenleyip MHP'ye meydan okudu. Grup adına açıklama yapan İYİ Parti Genel Sekreteri Mustafa Cihan Paçacı, "Bir kadını tehdit etmek, bir kadının yoluna pusu atmak, gece vakti kapısına adam yollamak geçtik Türk töresini, affettirmeye pek hevesli olduğu mafyanın raconunda bile yoktur" dedi. İşte Paçacı'nın açıklamalarından satır başları...

SÖYLEYECEK SÖZÜ, SAVUNACAK KOZU KALMAYAN BAHÇELİ... Sayın Meral Akşener’in şahsında Türk siyaseti tarihinde örneği görülmemiş bir seviyesizlikte bir saldırıyla karşı karşıya kalmıştır. Söyleyecek sözü, savunacak kozu kalmayan Bahçeli sosyal medyada tehditler savurmuştur.

 TUZUN KOKTUĞU EŞİĞE GELMİŞİZ... Bu yaşananlar göstermiştir ki siyasi zeminde sözün bittiği tuzun koktuğu eşiğe gelmiş bulunuyoruz. Bir kadını tehdit etmek, bir kadının yoluna pusu atmak, gece vakti kapısına adam yollamak geçtik Türk töresini, affettirmeye pek hevesli olduğu mafyanın raconunda bile yoktur.

BİZİ KRİMİNALİZE ETME KUMPASINA DÜŞMEYECEĞİZ... İYİ Parti, kriz af teklifi ve ikinci kozmik oda teklifi olan McKenzie anlaşması olan mağdurun mazlumun milletin yanında durduk. 81 milyon emin olsun ki böyle yapmaya devam edeceğiz. İYİ Parti’ye kurulmak istenen kriminalize etme kumpasına düşmeyeceğiz. 

 OYNANAN OYUNU GÖRÜYORUZ... Türkiye 8 tane şehit verdiği gün, bu büyük acısını ve sorumluları, teröristle masaya oturanları, şehirlere bomba döşeyenleri ve bu bomba döşeyenleri izleyenleri konuşmalıdır. Bunu engellemek için oynanan oyunu görüyoruz.

SİYASET ANA KUZULARINI GÖNDERMEK DEĞİL... Siyaset bir genel başkanın evinin önüne gece yarılarında ana kuzularını göndererek yapılacak iş değildir. Tehdit ve üslupsuzluk siyaseti sokak raconu seviyesine düşürmemelidir.

ONA BUNA EYVALLAH ETMEYİZ... Meşru siyaset zeminin terk etmeyeceğiz. Sözü ayağa düşürmeyeceğiz. Tehdit ve üslupsuzluk siyaseti sokak seviyesine düşürmemelidir. Milletimiz şunu bilsin ki, İYİ Parti, Saray entrikalarını boşa çıkaracak ferasete sahiptir. İYİ Parti, ona buna eyvallah etmeyen partidir. Biz gerçekleri haykırmaya devam edeceğiz.

SORUMLULUĞUNUZU BİLİN... Siz de böyle garip garip işlerin peşinden koşacağınıza milletin kanayan yarasını sarın. Sorumluluğunuzu bilin.

Akşener ile Bahçeli kavgasının asıl sebebi ne? 'Gelin vurun lan!'

MHP'den Akşener'e olay benzetme! Akşener çok kızacak...