BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

İşte CHP'yi yakacak o görüntüler!

Sonsayfa.com'un yayınladığı bu görüntüler hem deprem etkisi yaratacak hem de CHP'yi yakacak!

Abone ol

Gizli tanıkların CHP'liler tarafından Ankara'ya götürülüşünü görüntüleyerek Türkiye gündemini değiştiren Sonsayfa.com internet sitesi, bugün bir bomba görüntü daha yayınladı.

Sonsayfa'nın bu haberi hem Türkiye'yi sarsacak hem de CHP'yi yakacak gibi gözüküyor.

Sitede yayınlanan video görüntülerde CHP Milletvekili Ahmet Ersin Erzincan'da halen yürütülen soruşturma için bu şehire geliyor ve iddianamede şok itiraflarda bulunan gizli tanık Munzur ile bir süre önce operasyon yapılan malum pastanede buluşuyor..

CHP'Lİ ERSİN ÇANTAYLA GELİYOR

Şok görüşmeye  gözaltına alınan Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner'in avukatı Hamit Sekman ve Paradise Pastanesi'nin sahibi de katılıyor.

CHP'li Ahmet Ersin gizli tanıklarla buluşmaya elinde bir çanta ile geliyor. Ersin getirdiği çantayı bırakıyor daha sonra o çantayı gizli tanıklara ifadelerini değiştirmeleri yönünde baskı yapan, onları Ankara gönderen ve bugün gözaltı sonrası Erzurum nakli yapılan, Paradise Pastanesi sahibi Erdal Erdoğan alıyor.

PEŞİNDEN GİZLİ TANIK ÇIKIYOR

Erdoğan çantayı alıp çıkınca peşinden Gizli tanık Munzur da çıkıyor. Yani çantayı CHP'li Ahmet Ersin getiriyor, ama çantayı gizli tanık ekibi alıp götürüyor.

CHP'li Ersin, gizli tanıklarla Erzincan'da buluştuğunu doğrulamış ama "Ben oturuyordum onlar yanıma geldi. Boşanma işi varmış işsizmiş onlardan bahsetti" demişti.

Oysa görüntüde net olarak göze çarpan bir an var. Gizli Tanık Munzur masada dururken onun yanına gelip elini sıkan ve selam veren CHP'li Ahmet Ersin. Yani görüşme çok önceden önceden ayarlanmış.

İşte gizli tanıkların ifadelerini yakından ilgilendiren ve CHP'nin başını yakacak görüntüler....


Yukarı