BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.434,26
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim'de Didem Akın şoku

İşte Benim Stilim'de kim elendi sorusunun yanıtı Didem Ezgi Akın oldu. Eleme gecesinde şok yaşayan Didem Akın İşte Benim Stilim yarışmacılarına veda etmeden gitti.

Abone ol

İşte Benim Stilim 22 Mayıs eleme gecesinde Didem Akın Ezgi jüriden en kötü puanları alınca geçen haftanın ardından ikinci kez kendini elemede buldu. Zeynep Karaca ile çıktığı elemede İşte Benim Stilim jürisi bu hafta onu yolladı. Didem Ezgi Akın jüriye veda ederken yarışmacılardan hiç biriyle vedalaşmadan çekti gitti.

İşte Benim Stilim'de bu hafta eleme gecesi 'kostüm partisi' konseptiyle ekrana geldi. İşte Benim Stilim Eleme gecesinde oylamaya geçildiğinde Çağla, Sinem ve Mihriban 'ın isimleri taç giydikleri için söylenemedi. İşte Benim Stilim yarışmacıları arasında performansı en kötü olan isim Didem Akın oldu. Didem Akın geçen hafta da elemeye çıkmıştı. İşte Benim Stilim kızları ise Zeynep Karaca adını vererek onu jürinin önüne çıkardılar.

İŞTE BENİM STİLİMDE BU HAFTA KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim jürisi Didem Akın ve Zeynep Karaca için oylamaya giderek 'kim elendi' sorusunun yanıtını verdi. İşte Benim Stilim jürisinin verdiği oylar şöyle;

Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu 'Didem Akın elensin' dedi.
Nur Yerlitaş ise 'Zeynep Karaca' elensin diyerek oy verdi.
Kemal Doğulu Zeynep Karaca'nın elenmesinden yana oy verdi.
Uğurkan Erez 'Didem elensin' dedi.
İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen ismi belirlemek İvana Sert'e kaldı. İvana Sert 'Didem' diyerek yarışmacıyı 7. haftada eledi.

DİDEM YARIŞMACILARA VEDA ETMEDİ
Didem Akın geçen hafta elemeden kurtulmuştu ancak bu hafta elenen isim oldu. Didem kararı duyduğu anda gözyaşlarını güçlükle tuttu. Sadece jüri ve Öykü Serter ile vedalaşan Didem Akın diğer yarışmacılara veda etmedi.
didem-ezgi-akin-işte-benim-stilimde-elendi.jpgDidem Ezgi Akın elenmesiyle ilgili olarak "Zeynep'in gitmesi gerekiyordu. Çünkü ben tarz bakımından ondan üstte olduğumu düşünüyorum' diyerek karara tepki gösterdi.