BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kemal Doğulu'nun kıyafeti olay... 'Bu ne bu!'

İşte Benim Stilim jüri üyesi Kemal Doğulu 'uzaylı yaka' kıyafeti ile rezil oldu. Ünlü spiker Murat Başoğlu kıyafetine gönderme yapınca Kemal Doğulu müthiş bozuldu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - İşte Benim Stilim'in kimseleri beğenmeyen en sivri dilli jüri üyesi kıyafeti alay konusu olursa ne olur? Kemal Doğulu , İşte Benim Stilim eleme gecesinde ünlü spiker Murat Başoğlu'nun yorumuyla sinir küpüne döndü.

Türkiye'nin 'stil' yarışmasının koltuğunda oturan jüri üyesi Kemal Doğulu ekrana 'tarz' olacağım diye 'uzay yakalı' bir önlükle çıkınca rezil oldu. Konuk jüri üyesi ünlü spiker Murat Başoğlu gece boyunca durdu durdu finalde bombayı patlattı.

BU NEDİR BU!kemal-doğulu-kiyafeti-uzayli-gibi.jpg
Ekranların "en iyi giyinen spikeri' ödülünü aldığını açıklarken Nur Yerlitaş'a dönüp Kemal Doğulu'yu göstererek aynen şunları söyledi;

-"Bunlara kalsak işimiz zordu...Uzay yolu 1962...Bu nedir bu... "

Kemal Doğulu 'nun gömlek üzerine giydiği 'uzay yakasının' acayipliği için söylediği bu sözler üzerine seyirciler kahkahayı bastı.

KEMAL DOĞULU GÖZLERİYLE ATEŞ SAÇTI
Kemal Doğulu ise donup kaldı. Giydiği tuhaf kıyafetiyle 'karizmayı' çizdiren Kemal Doğulu gözlerinden ateş saçarak Murat Başoğlu'na baktı. İvana Sert 'Aaa Kemal ne dedi sana' derken Öykü Serter , Kemal Doğulu'nun durumunu "Gözlerinden lazer ışınları çıkıyor" diyerek özetledi.

MURAT DURUMU TOPARLAMAYA ÇALIŞTI AMA...
Kemal Doğulu'nun fena halde bozulduğunu farkeden Murat Başoğlu durumu toparlamaya çalışarak "Kemal çok güzel görünüyorsun da terliyorsun diye söyledim" dedi.

Kemal Doğulu ilk kez o zaman ağzını açtı 'sen terlemiyorsun Allah'tan. Hangimiz daha kuruyuz bak bakalım..." derken ne kadar öfkelendiği ses tonuna yansıdı.

İŞTE KEMAL DOĞULU'YU REZİL EDEN KIYAFETİ VE O ANLAR



İŞTE BENİM STİLİM'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim 22 Mayıs eleme gecesinde Didem Akın ve Zeynep Karaca elenmek üzere jürinin önüne çıkan isimler oldu. Peki İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? Eleme gecesinin ayrıntıları için tıklayın!