BIST 9.879
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.437,08
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim All Star kim elenecek?

İşte Benim Stilim All Star 5 Eylül 2015 eleme gecesinde ilk kim elendi belli oluyor. Maria Surina , Emel Özkızıltaş ve Nihal Candan içinden kim elenecek? Nur Yerlitaş krizi.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi için geri sayım başlarken Nihal Candan , Emel Özkızıltaş ve Maria Surina arasından kim elenecek büyük merak konusu. İşte Benim Stilim All Star 5 Eylül final gecesi saat 20.00 'da TV8 canlı yayınıyla ekrana gelecek. İşte Benim Stilim 'in 3 yarışmacısından biri ilk elenen isim olacak.

İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİ KİM ELENDİ BELLİ OLDU - TIKLAYIN
İşte Benim Stilim All Star eleme sistemi değişti. Artık yarışmacılar hafta içinde aldıkları performanslar sonunda final gecesinde eleme adayı oluyor.
iste-benim-stilim-all-star-kim-elendi-nihal-candan-emel-özkiziltaş-ve-maria-surina.jpgHafta içinde ağlayan surat alan 4 isim için dün akşam İşte Benim Stilim All Star jürisi ilk elemeyi yaptı. Ezgi Ünal jürinin verdiği oylar sayesinde elemeden kurtulan isim oldu.
iste-benim-stilim-all-star-kim-elendi-5-eylul-eleme-gecesi-.jpg
İşte Benim Stilim All Star 5 Eylül eleme gecesine Maria Surina , Nihal Candan ve Emel Özkızıltaş çıkacak. Gala gecesinin sonunda içlerinden biri İşte Benim Stilim All Star 'dan ilk elenen isim olacak.

NUR YERLİTAŞ KRİZİ NİYE STÜDYOYU TERKETTİ?
İşte Benim Stilim All Star'ın 4 Eylül tarihinde yayınlanan 5. bölümünde sahne sırası Maria Surina'ya geldiğinde şok edici olaylar yaşandı.

Jüri üyelerinin Maria'yı yorumladığı sırada yaşanan olaylar güne damgasını vurdu. Nur Yerlitaş yorumlarını yaparken Maria'nın karşılık vermesi üzerine çok sert tepki gösterdi.

Nur Yerlitaş, Maria'nın cevap vermeye devam etmesi üzerine sinir patlaması yaşadı ve stüdyoyu terk etti. Bu sırada diğer jüri üyeleri de Maria'yı sert bir şekilde eleştirdi.

Öykü Serter de Nur Yerlitaş'ı stüdyoya döndürebilmek için yanına gitti. Diğer jüri üyeleri ve Öykü Serter'in ikna emesi üzerine Nur Yerlitaş bıkkın bir şekilde yerine döndü.



KEMAL DOĞULU YARIŞMACILARI AZARLADI
İşte Benim Stilim All Star jüri üyeleri final gecesi öncesi ekrana gelen son bölümde hayli agresiflerdi. Nur Yerlitaş'ın stüdyoyu terkettiği bölümde Kemal Doğulu da hoşlanmadığı yarışmacıları azarladı. 



Kemal Doğulu, Ayşenur ve diğer yarışmacılara sert tepki gösterdi. Ayşenur Balcı'nın karşılık vermesi bir anda ortamı gerdi.