BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.437,11
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da hava buz kesecek! Kar saat 21.00'da bastıracak

İSTANBUL hava durumu tahminine göre öğleden sonra karla karışılık yağmur başlayacak. Asıl kar yağışı ise İstanbul'da saat 21.00'dan başlayacak. Meteoroloji İstanbul hava durumu verilerini yeniledi işte kar saati;

Abone ol

İSTANBUL'da beklenen kar yağışı için meteoroloji saatlik hava durumu tahminini yayınladı ve saati duyurdu. Meteoroloji'nin analizine göre İstanbul'da kar yağışı önce karla karışık yağmur şeklinde başlayacak. Saat 15.00'den sonra görülecek karla karışık yağmur kısa süreli olacak. İstanbul'da mesai çıkış saatinde hava dinginleşecek. Asıl kar yağışı ise akşam başlıyor. İstanbul hava durumu tahminine göre saat 21.00'dan itibaren kar bastırıyor.

YOĞUN KAR BEKLENİYORDU AZALDI : Meteorolojinin pazartesi günü yayınladığı tahminlerde İstanbul'un için orta yoğunlukta bir kar yağışı öngörülmüştü. Verilerini güncelleyen meteoroloji İstanbul'da kar yağışının beklenenden az olacağı bilgisini geçti. İstanbul Valisi de yoğun kar yağışı beklemediklerini bu sebeple 'kar tatili' olmayacağını duyurdu.

İstanbul'da kar için tüm önlemler alındı. AKOM'da acil durum masasından kent izlenirken, tuzlama araçları da hazırlandı. Meteorolojinin İstanbul için yenilediği saatlik hava durumu tahmini şu şekilde:

Ankara - İstanbul hava tahmini! Profesör açıkladı kar saat...

İstanbul'da yarın okullar tatil mi 1 Mart Valilik tatil kararı