BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.428,60
HABER /  MEDYA

Burak Dakak kimdir aslen nereli yaşı ile şaşırttı tüm haberleri

Burak Dakak kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Burak Dakak'ın instagram hesabındaki paylaşımları merak konusu oldu. Diriliş Ertuğrul kadrosuna katılan Burak Dakak'ın bilinmeyenleri ve biyoğrafi son 24 saatte en çok arananlar listesine girdi. 1998 Ankara doğumlu olan Burak Dakak Diriliş Ertuğrul yeni bölümde karşımıza Şehzade Gıyaseddin Keyhüsrev olarak çıkacak. Peki Burak Dakak'ın annesi babası kim kaç kardeşi var?

Abone ol

Burak Dakak kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Burak Dakak'ın ailesi merak konusu oldu. Diriliş Ertuğrul kadrosuna yeni giren ve bu akşam ilk kez karşımıza yeni karakteri ile çıkacak olan Burak Dakak'ın instagram hesabıbdaki takipçi sayısı bu haberin ardından arttı. Peki Burak Dakak kimdir, annesi, babası kimi kaç kardeşler? İşte merak edilenler...

BURAK DAKAK KİMDİR: Burak Dakak, 30 Kasım 1998 tarihinde Ankara’da doğdu. 2008 yılında küçük oyuncu olarak rol aldığı Doğruluk Ekseni dizisi ile kariyerine adım atan Burak Dakak, Ezel, Geniş Aile, Ekip, Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinde yer aldı. Henüz çok küçük yaşta sempatik tavırları ve davranışlarıyla oyunculuk kariyerine atılan Burak Dakak, birçok dizilerde üstün başarısıyla adından sıkça söz ettirdi.

2015 - Muhteşem Yüzyıl Kösem
2014 - Benim Adım Gültepe
2013 - Hıyanet Sarmalı
2013 - Ekip
2009 - Kendi Okulumuza Doğru
2009 - Geniş Aile
2009 - Ezel
2008 - Doğruluk Ekseni

BURAK DAKAK KİMİ OYNAYACAK: Diriliş Ertuğrul dizisi son bölümünde boy gösteren Mahperi Sultan ile Altunaba karakterlerini Sinem Uslu ve Hasan Küçükçetin canlandırdı. Diziye yeni katılan Engin Öztürk ile Burak Dakak'ın kimi oynayacağı ise merak konusu oldu. Gelen bilgilere göre Engin Öztürk’ün, Diriliş Ertuğrul Dizisinde “Günalp” adlı yeni bir karaktere hayat vereceği öğrenildi. Burak Dakak ise Diriliş Ertuğrul Dizisi’nde; Selçuklu Sultanı Alaeddin’in Mahperi Sultan’dan olan oğlu “Şehzade Gıyaseddin Keyhüsrev” karakterini canlandıracak.