BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,74
ALTIN 2.438,97
HABER /  GÜNCEL

İş görüşmesinde silahlı seks tuzağı

İş başvurusunda bulunan kadına, silah zoruyla götürdüğü otelde cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen işadamı tutuklandı.

Abone ol

ANTALYA'da iş başvurusunda bulunan 22 yaşındaki G.B.'ye, silah zoruyla götürdüğü otelde cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen işadamı 65 yaşındaki M.E., tutuklandı.

Olay önceki gün Muratpaşa İlçesi'ndeki bir otelde meydana geldi. Kent merkezindeki bir akaryakıt istasyonu ile iş merkezinin sahibi olan M.E., kendisine yönetici asistanı olarak iş başvurusunda bulunan G.B.'yi ofisine çağırdı. Genç kızla bir süre ofisinde görüşen M.E., bazı evrakı incelemek için dışarda yemek yemeyi önerdi.

Otomobilin Lara bölgesindeki bir otel önünde durmasının ardından durumdan şüphelenen G.B.'yi tabancayla tehdit eden M.E., kızla birlikte otel odasına çıktı. İşadamı, odaya girdikten sonra G.B.'den soyunmasını istedi.
 

OTEL GÖREVLİLERİ KURTARDI

M.E.'nin elindeki tabanca nedeniyle üzerindeki elbiseleri çıkarmak zorunda kalan G.B., çığlık atarak yardım istedi. M.E., çığlığı duyup odaya gelen görevlilere kapıyı açmak zorunda kaldı. Görevliler yarı çıplak haldeki G.B.'nin odadan çıkmasını sağladı ve polisi aradı.

Şüpheli M.E. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınırken, ruhsatsız 2 tabancaya da el konuldu. G.B.'nin şikayeti üzerine ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen M.E., çıkarıldığı mahkemece 'kişi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'nitelikli cinsel saldırı' suçlarından tutuklandı.